’Choco’ Lozano: Hihetetlen, de megcsináltuk

A Cádiz játékosai a történelmi győzelem után.

’Choco’ Lozano:

„Szerencsés voltam, hogy betalálhattam, ami nagyon nem könnyű a világ legjobbjai ellen. De a gólom mellett az egész csapat remekül dolgozott, és biztosította, hogy számítson ez a találat. Hihetetlen, de megcsináltuk.”

„Több lehetőségünk volt a gólszerzésre, de boldoggá tesz minket, amit a pályán tettünk a Real Madrid ellen. Keményen kell dolgoznunk tovább, mivel hosszú út áll még előttünk a bajnokságban.”

„Úgy jöttünk ide, hogy az első pillanattól kezdve győzni akarunk. Kemény volt, mivel egy nagyon erős csapat ellen játszottunk, de tudtuk, hogy miként kezeljük a nyomást, és megszereztük mind a három pontot.”

„Egy rúgást kaptam Ramostól, de szerintem nem volt szándékos. Úgy gondoltam, hogy tudok majd játszani a második félidőben, de végül rosszabb lett. Lehetőséget kellett adnom egy csapattársamnak, aki legalább olyan jól teljesített, mint én. A legnagyszerűbb a csapatunkban az, hogy nem számít, ki áll be, teljesen feltüzelt állapotban teszi azt.”

’Pacha’ Espino:
„Ez egy történelmi pillanat, nagyon boldogok vagyunk. Mindenki remekül teljesített. Úgy gondolom, hogy az első félidőben nagyon jól játszottunk, ez volt az egyik eddigi legjobb félidőnk. Teljesen normális, hogy a második játékrészben aztán nyomtak, de kitartottunk.”

„Ezen dolgoztunk egész héten, és nagyon jól működött. A nap végén megvolt a legfontosabb, a győzelem. Ez történelmi, ki kell élveznünk, és ki kell használnunk a pihenőnapokat, mivel egy újabb döntőre készülünk.”

Akapo: 
„Mindannyian erről álmodtunk, ide jönni és nyerni. Ez olyasvalami, amit nagyon ritkán ér el egy futballista a karrierje során. A lehető legnagyobb megelégedettséggel távozunk innen.”

„Nagy önbizalommal jöttünk ki a pályára, úgy gondoltuk, hogy a kontráink veszélyesek lesznek rájuk, a meccs elején pedig volt néhány nagy helyzetünk, még Choco gólja előtt. Aztán a kontrákkal jobbak voltunk náluk, ha megszereztük a labdát, ügyesen tudtunk előre lépni.”

„Voltak tiszta helyzeteik a második félidőben. Az első 45 percben méregettek minket, ismeretlenek voltunk számukra. Úgy gondolom, hogy sokat beszélnek majd rólunk az emberek. Ez egy nagyszerű teljesítmény volt tőlünk, történelmet írtunk.”

„Sérülten érkeztem, és csak néhány meccset játszottam eddig. Az emberek sokat beszéltek rólam, de a nap végén meglátszik az elvégzett munka. Játszanom kell.”

Forrás: cadizcf.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…