2020. December 4., Friday

A Real Madrid és a PlayStation stratégiai partnerek lettek

  • DG
  • Oct. 10, 2020, 8:10 p.m.
Az együttműködés célja, hogy új szintre emeljék a szurkolók szórakoztatását.

A Real Madrid és a PlayStation stratégiai megállapodást írtak alá október 8-án. A közös munka célja, hogy a szórakoztatás és a sport világát új szintre emeljék. Az egyezség a férfi és női futballcsapatra, valamint a kosárlabdacsapatra érvényes, és magába foglalja a teljes PlayStation palettát, beleértve a PS VR, a PlayStation Plus és a PlayStation Now szolgáltatásokat. Emellett a PlayStation 5 (PS5) és a PlayStation 4 a Real Madrid hivatalos konzoljai lettek. A megállapodásnak köszönhetően a két márka új szinergiákat alkothat meg, miközben nagyszerűbbé teszik a labdarúgás és a kosárlabda világát - nemcsak a való életben, de virtuálisan egyaránt.

A Real Madrid nemzetközi kapcsolatokért felelős igazgatója, Emilio Butragueño így nyilatkozott az együttműködésről:

"Köszöntjük a PlayStationt a Real Madrid hivatalos konzoljaként. Ezzel az együttműködéssel a klub és a virtuális világ közötti kapcsolódási lehetőséget kínálunk a szurkolóinkanak. Új és egyedülálló élmények várnak rájuk."

A Sony spanyolországi képviseletében Lilliana Laporte is üdvözölte a partneri kapcsolatot:

"Nagyon örülünk, hogy együtt dolgozhatunk a Real Madriddal. Mindkét márka rendkívül sok munkát végez azért, hogy az egész világon milliókat szórakoztasson  - a valódi és a virtuális futballpályákon. Izgatottan várjuk, milyen csodás dolgokat érhetünk el együtt a jövőben."

A madridisták október 9-től már beszerezhetik a FIFA21 exkluzív, Real Madrid kiadását: a csomagban a játékon kívül egy PlayStationPro (1TB) és egy vezetéknélküli kontroller található.


  • Forrás: realmadrid.com
  • Szerző(k): DG

Hozzászólások

Tabella