Ødegaard: Ha pályára lépek, a pozícióm a legkevésbé fontos

A Real Madrid norvég középpályása hazája egyik lapjának adott rövid interjút, melynek középpontjában a spanyol fővárosba való visszatérése, valamint a csapatban betöltött szerepe állt.

„Először úgy volt, hogy két idényt töltök majd a Real Sociedad csapatánál, de a Real Madrid felhívott, és közölték, hogy szeretnék, ha visszatérnék. Teljesen természetes dolog volt, hamar pontot tettünk az ügy végére. Nem történt semmi drámai. Mindig is ez volt a célom és az álmom, hogy itt legyek.”

„Beszéltem Zidane-nal is, igen. Ő, valamint a klub is azt akarták, hogy visszatérjek, és végül így is történt. A Sociedadnál sem volt semmiféle feszültség a történtek miatt. A Real Madrid egyértelművé tette számomra, hogy szeretnék, ha visszatérnék, így most itt vagyok.”

„Nem beszéltem túlságosan sokat a pozíciómról Zidane-nal. Többféle szerepkörben is tudok játszani, a középső középpályástól a 10-es posztjáig, ahol a kétcsatáros játékban is lehetőséget kaptam. Többféle rendszerhez is tudok alkalmazkodni. Ott fogok játszani, ahol Zidane játszatni szeretne. Ha megkapom a lehetőséget, az már a legkevesebb, hogy hol kell játszanom.”

„Meglehetősen stresszes voltam a pozitív tesztemet követően, rögtön az előttem álló mérkőzésekre, valamint a válogatottra gondoltam. Minden egyetlen éjszaka leforgása alatt történt, de szerencsére kiderült, hogy csak téves riasztás volt.”

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK