Vinícius Jr.: A legnagyobb álmom a triplázás

A fiatal brazil a Realmadrid TV egyik műsorában nyilatkozott.

„Remekül érzem magam, elégedett vagyok a csapat formájával, és a sajátommal is, mivel vezetjük a bajnokságot. Így kell folytatnunk tovább, keményen kell dolgoznunk, és javulnunk kell azokban a dolgokban, amelyeket nem jól csinálunk a meccseken. Ez az idény más mint a többi, kicsit nehezen indulunk be, de amikor mindenki visszatér a válogatott szünetről, még jobb formában leszünk, így az élen maradhatunk.”

„A Levante elleni gólom előtt nagyon jól kezeltem le a labdát, volt némi időm kigondolni, hogy mit akarok csinálni, megnéztem, hogy hova szeretném lőni a labdát, és oda is lőttem. 1-0 lett, majd a meccset is megnyertük, ami a legfontosabb dolog.”

Karim egy példakép, öröm mellette játszani. Mindig arról beszélünk, hogy hogyan segíthet nekem, és hogy hogyan tudok javulni. Amióta csatlakoztam a klubhoz, segített nekem nyugodtnak maradni, és a jó megoldást választani. Ő az egyik legjobb játékos, sokat tud segíteni nekem. Egy valóra vált álom az, hogy ezek mellett a játékosok mellett játszhatok. A legtöbbet próbálom kihozni az együtt töltött időből, nagyon figyelek rájuk. Mindig segítenek, és tudják, hogy tanulok tőlük.”

Vini

„Nagy öröm Zidane-nal dolgozni. Mindent egyértelműen elmagyaráz nekünk, sokat kommunikál velünk. Minden játékosának biztosít játékperceket, és a legfontosabb az, hogy az egész keret boldog legyen. Mindenki tudja, hogy fog játszani.”

„18 évesen csatlakoztam a Madridhoz, minden új volt számomra. Továbbra is tanulok és igyekszem fejlődni annak érdekében, hogy segíthessem a klubot most és a jövőben is. Keményen dolgozom a klubnál és otthon is, követem az edzéstervet, megfelelően pihenek, megfelelően táplálkozom, hogy a legjobbamat nyújthassam. Sokat fogok még javulni, hogy mindenben segítsek, amiben tudok. Triplázni akarok, ez a legnagyobb álmom.”

„Nem félek attól, hogy elveszítem a labdát. Ilyen a stílusom, mindig ilyen maradok, az emberek higgyenek a képességeimben, amelyekkel segíthetem a csapatot, mivel az a merészség, ami megvan bennem a támadások során, segíthet, ha vesztésre állunk vagy döntetlen a meccs.”

„A szurkolók nélküli Clásico nagyon furcsa lesz, de sokkal jobban kell koncentrálnunk, és résen kell lennünk. Ez a meccs nagy hatással lehet a bajnoki címre, ahogy tavaly is láthattuk. Bár a szurkolók nem lesznek velünk, otthonról küldik nekünk az energiát, gondolni fogunk rájuk, a szívünkben ott lesznek.”

„A 20-as mezben debütáltam a Flamengóban, profi játékosként, és akkor szerencsét hozott. Ebben az idényben felszabadult, én pedig le tudtam cserélni a mezszámomra erre.”
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK