Benzema: Amikor ideigazoltam, nem álltam készen arra, amit a Real Madrid jelent

A Real Madrid támadójával a Movistar megbízásából Jorge Valdano készített egy rövidebb interjút, melyben Benzema mesélt a nehézségekről, amikkel szembesülnie kellett, amikor megérkezett a Real Madridhoz.

„A barátaim, a családom és az ügynököm is megkeresett, hogy haza kell mennem. Elmondtam neki, hogy nem tudok, majd közölték: »muszáj, mert itt van Florentino Pérez«.” Nem mondtam túlságosan sok mindent, csak elköszöntem. Amikor hazaértem, kinyitottam az ajtót, aztán megláttam őt. Emlékszem, hogy mit mondott: »Igen a válaszod?« … Azt válaszoltam, hogy igen, természetesen.”

„Mentálisan viszont nem álltam készen arra, amit a Real Madrid jelent. A csapat, a szurkolók, a nyomás, a város… Egyedül voltam Madridban, nem beszéltem spanyolul. Nem volt egyszerű. Ha nem érzed jól magad a pályán, akkor nagyon nehéz dolgod van. Pedig velem ez történt az első idényemben.”

„Egy csatárnak nemcsak a hólszerzéshez kell értenie, hanem meg kell valósítania sok más dolgot is a pályán. Képes vagyok gólokat szerezni, de ha nem érek hozzá a labdához 90 percen keresztül, akkor az problémát jelent számomra.”

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK