A válogatott meccsek időpontjai

A következő napokban Ramos, Varane, Courtois, Kroos, Modrić, Jović, Ødegaard, Casemiro, Rodrygo és Valverde is hazája válogatottjában lép pályára.

Egészen ma délelőttig úgy volt, hogy Andriy Lunin is felkerül a fenti listára, az ukrán kapusnak azonban pozitív lett a koronavírus-tesztje. A dél-amerikai különítmény (Casemiro, Valverde, Rodrygo) világbajnoki selejtezőt, míg a többiek Nemzetek Ligája, valamint barátságos mérkőzéseket játszanak. Lássuk az időpontokat.

Sergio Ramos természetesen bekerült a spanyol válogatott keretébe. Ramosék először barátságos meccset játszanak Portugáliával, majd két Nemzetek Ligája-találkozó vár rájuk Svájc és Ukrajna ellen. Előbbi mérkőzést az Alfredo Di Stéfano stadionban játsszák majd.

Portugália – Spanyolország (október 7. szerda 20:45)
Spanyolország – Svájc (október 10. szombat 20:45)
Ukrajna – Spanyolország (október 13. kedd 20:45)

Varane a francia válogatottal játszik barátságos mérkőzést Ukrajna ellen a Stade de France-ban. Ezután először Portugáliával, majd a Modrićot is soraiban tudó Horvátországgal küzdenek meg a Nemzetek Ligájában.

Franciaország – Ukrajna (október 7. szerda 21:10)
Franciaország – Portugália (október 11. vasárnap 20:45)
Horvátország – Franciaország (október 14. szerda 20:45)

A horvátok, Luka Modrićcsal a fedélzeten, Svájccal játszanak barátságos mérkőzést, majd a Nemzetek Ligájában először a svédek, aztán a Varane-t is felvonultató, franciák ellen lépnének pályára.

Svájc – Horvátország (október 7. szerda 20:45)
Horvátország – Svédország (október 11. vasárnap 18:00)
Horvátország – Franciaország (október 14. szerda 20:45)

Thibaut Courtois is egy barátságos és két Nemzetek Ligája-mérkőzésen lép majd pályára hazája színeiben. Először Elefántcsontpart lesz a belgák ellenfele, majd Anglia és Izland következik.

Belgium – Elefántcsontpart (október 8. csütörtök 20:45)
Anglia – Belgium (október 11. vasárnap 18:00)
Izland – Belgium (október 14. szerda 20:45)

Luka Jovićra három tétmérkőzés vár. Első körben a Martin Ødegaardot is soraiban tudú Norvégia ellen lépnek pályára EB-selejtező mérkőzésen, majd a szerbek Magyarországgal és Törökországgal játszanak a Nemzetek Ligájában.

Norvégia – Szerbia (október 8. csütörtök 20:45)
Szerbia – Magyarország (október 11. vasárnap 20:45)
Törökország – Szerbia (október 14. szerda 20:45)

Martin Ødegaard a norvég keretbe kapott meghívót. Martinra is három tétmeccs vár. Ahogy fentebb már írtuk, a norvágok először Szerbiával néznek farkasszemet az EB-selejtezőn, majd Románia és Észak-Írország ellen lépnek pályára a Nemzetek Ligájában.

Norvégia – Szerbia (október 8. csütörtök 20:45)
Norvégia – Románia (október 11. vasárnap 18:00)
Norvégia – Észak-Írország (október 14. szerda 20:45)

Casemiro és Rodrygo két világbajnoki-selejtező mérkőzésen vesznek részt. Először Sao Paulóban fogadják Bolíviát, majd Peruba utaznak.

Brazília – Bolívia (október 10. szombat 2:30)
Peru – Brazília (október 14. szerda 2:00)

Fede Valverde szintén vb-selejtezőn léphet pályára Uruguay színeiben. Pénteken Chile ellen játszanak Montevideóban, majd Ecuadorba utaznak.

Uruguay – Chile (október 9. péntek 23:00)
Ecuador – Uruguay (október 13. kedd 23:00)

Toni Kroos is meghívót kapott hazája válogatottjának két Nemzetek Ligája mérkőzésére. A németek először Ukrajna ellen lépnek pályára Kievben, majd Kölnben fogadják Svájcot. A német válogatott egyébként Törökország ellen játszik egy barátságos meccset is, de azon Kroosnak nem kell részt vennie.

Ukrajna – Németország (október 10. szombat 20:45)
Németország – Svájc (október 13. kedd 20:45)

 

Sok sikert, és sérülésmentes meccseket kívánunk!

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK