Casemiro: Három nagyon fontos pontot szereztünk, így a tabella élére álltunk

A Real Madrid 2-0-ra győzte le a Levante együttesét a spanyol bajnokság 4. fordulójában. A mérkőzés után Casemiro és Vinícius Jr. állt a mikrofonok elé.

Casemiro

„Három nagyon fontos pontot szereztünk, így a tabella élére kerültünk. Ezt kell folytatnunk, három pontot szerezve a mérkőzéseken. Ez a kulcs, amikor keményen dolgozol, elnyered a jutalmad, a csapat pedig nagyon jól működött ma. Tudtuk, hogy a Levante jó csapat és tudják, hogy játsszanak jó futballt.”

Casemiro

„Tudnom kell, hogyan játsszak sárga lappal, megszoktam, hogy figyelmeztetnek a meccseken. Nem változtathatom meg a játékstílusom egy sárga lapot követően. Jól érezzük magunkat, lépésről lépsre egyre jobbak vagyunk, és folyamatosan érzünk rá a játék ütemére. Most válogatott szünet következik, aztán már a következő összecsapásra koncentrálunk.”

Vinícius Jr.

„Örülök a győzelemnek és annak, hogy gólt szereztem. Folytatnunk kell  kemény munkát és a fejlődést, hogy segíthessük a Real Madridot. Most az a legfontosabb, hogy pihenjünk, és a következő összecsapásra koncentráljunk.”

Vini Jr.

„A Levante egy jó csapat, akik tudják, hogyan kell jól játszani. Keményen megdolgoztunk a gólokért. Hiányzott a ritmus, amire a további mérkőzések során ráérzünk majd. Biztos vagyok benne, hogy a válogatott szünet után jobbak leszünk. Normális, hogy a dolgok nem mindig úgy alakulnak, ahogy mi akarjuk, semmi baj nincs ezzel a szezon legelején.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK