Ødegaard: Jó érzés, hogy debütálhattam, de nem nyertünk, így nem vagyok boldog

A játékosok a Real Sociedad elleni döntetlen után.

Ødegaard:
„Jó érzés, hogy debütálhattam, de nem nyertünk, így nem vagyok boldog. Jó volt a Real Madridban játszani. Egy hullámhosszon vagyok a többiekkel, de minden kezdet nehéz. Csodás játékosok, ami megkönnyíti a dolgomat.”

„Különleges meccs volt ez barátok és jó emberek ellen. Zidane azt akarja, hogy segítsek a csapatnak a helyzetek kidolgozásával, gólszerzéssel, és a vonalak átjátszásával, amikor támadunk.”

Odegaard

Courtois:
„Nem sok helyzetet dolgoztak ki, kivéve az egyetlen jó védésemet, és egyet, ami pedig mellé ment végül. Nem volt nekünk sem túl sok, mivel az az utolsó passz nem talált embert. Sok gondot okoztunk nekik, de nem sikerült befejeznünk a támadásainkat.”

„Úgy érezzük, hogy bár jó fizikai állapotban voltunk, a Real Sociedad többet edzett nálunk. Jó iramban játszottunk, csináltunk szép dolgokat, különösen az első félidőben. A szünet után nem tudtuk megtartani a labdát. Jól teljesítettünk, az utolsó 25 perc kivételével.”

„Ha nem lövünk sok gólt, akkor rendezettnek kell maradnunk, és nem szabad kapnunk sem. Vannak kiváló kvalitásokkal rendelkező játékosaink, mint Karim, aki egy igazi befejező. Mindig megvannak a lehetőségeink a gólszerzésre, és fontos, hogy elkerüljük a bekapott gólt is. A kényszerszünet után sok meccset nyertünk 1-0-ra, meg kell próbálnunk ezt visszahozni. Nincs kétségem afelől, hogy megvannak bennünk a gólok, és jönni fognak.”
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…