Beszámoló: Real Sociedad – Real Madrid: A bajnok döntetlennel kezdte az idényt

Csak egy pontot sikerült elhozni San Sebastiánból.

A bajnoki címvédő döntetlennel kezdte az idényt San Sebastiánban. A Real Madrid jól kezdte a meccset, jól járatta a labdát, nyomás alatt tartotta az ellenfelet, gyorsan visszaszerezte a labdákat már az ellenfél térfelén.

Az első perctől kezdve próbálkozott a csapat, az első helyzet pedig Ramos előtt adódott. Toni Kroos szöglete a 36. percben találta meg a kapitányt, aki fordulásból két hazai védőbe lőtte a labdát. Négy perccel később Benzema próbálkozott a tizenhatoson belülről egy szép akciót követően. A szünet előtt a hazaiak előtt adódott nagy lehetőség, de Courtois bravúrral védte Isak próbálkozását a 43. percben.

A második játékrész hazai helyzettel kezdődött. Oyarzabal vette észre az elfutó Barrenetxeát, akinek kapáslövése alig ment el a kapu mellett. A Madrid az 55. percben válaszolt, Carvajal próbálkozott távoli lövéssel, amivel kis híján meglepte Remirót. 

Benzema előtt is adódott még lehetőség, amikor a 62. percben, a tizenhatos vonaláról próbálkozott lövéssel, de a kapus eszén ő sem tudott túljárni. Zidane aztán a cserékhez nyúlt, beállt Casemiro, Valverde, és debütálhatott Marvin is, Ødegaard, Modrić és Rodrygo pedig pihenhetett. Innentől kezdve lényegében csak a Real Madrid próbálkozott, a blancók keresték a győztes találat megszerzésének lehetőségét. Végül nem született gól a mérkőzésen, de az utánpótlás egy újabb ígérete, Arribas még debütálhatott a hosszabbítás perceiben váltva Viníciust.
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…