Bale: Jó újra itt lenni

A walesi szélső első interjúja a Tottenham kölcsönjátékosaként.

„Jó újra itt lenni! Ez a klub nagyon különleges számomra. Itt alapoztam meg a hírnevem. Csodálatos klub, csodálatos szurkolókkal, egyszerűen elképesztő, hogy visszatértem. Remélhetőleg most majd meccsben leszek, segíthetek a csapatnak és trófeákat nyerünk.”

„Amikor eligazoltam innen, úgy gondoltam, hogy egyszer nagyon szívesen visszatérnék majd, a lehetőség pedig most megérkezett. Úgy gondolom, hogy ez pont ideális, jókor jött számomra, sikeréhes és motivált vagyok, jól akarok teljesíteni, és alig várom, hogy kezdhessek.”

„Úgy gondolom, hogy azzal, hogy elmentem Madridba, trófeákat nyertem, és a nemzeti csapattal is sokáig eljutottam, megvan bennem a győztes mentalitás, tudom, hogy hogyan kell trófeákat nyerni.”

„Amíg nem vagy ott, ezekben a helyzetekben, döntőkben, nem tudod, hogy ez milyen. Az ilyen helyzeteket, az idegességet, a nyomást tapasztalattal tudod kezelni.”

„Remélem, hogy ezt behozhatom az öltözőbe, a hitet, hogy képesek vagyunk trófeákat nyerni. És ennek ebben az idényben van itt az ideje. És nem csak egy trófeáért, hanem minden lehetséges címért harcolnunk kell. Ezt a mentalitás akarom visszahozni a Tottenhambe. És persze érezzük is jól magunkat ezen az úton.”

„Beszéltem az elnökkel, beszéltünk a múltról, hogy korábban hogyan juttattuk el a klubot egy következő szintre. Amióta elmentem, a klub csak tovább építkezett, fejlődött. A stadion csodálatos, az edzőközpont még jobb lett. Ez egy izgalmas időszak mindenki számára a klubnál. Folyamatos a fejlődés, én pedig szeretnék ennek ismét a részese lenni.” 

„Jó lenne még egy szintet lépni, ami egy trófea megnyerése lenne. Tudom, hogy mindig ezt hajtogatom, de tudom, hogy milyen fontos ennek a klubnak az, hogy trófeát nyerjen. Mi, játékosok is mind ezt akarjuk. Trófeákat nyerni a karrierünk során. Az, hogy ezt most a Tottenhammel tehetem, egy valóra vált álom.”

„Reguilón egy izgalmas fiatal játékos. Madridban játszottunk együtt, tavaly pedig kiváló idénye volt a Sevillával, megnyerte Európa-ligát. Ő egy nagyon energikus balhátvéd, aki szeret támadni, jól járatja a labdát, szóval remek igazolás, jó erősítés a keretnek, és biztos vagyok benne, hogy élvezni fogjuk a játékát.”
 

Forrás: TottenhamHotspur.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK