Mourinho: A Real Madridban megpróbáltam leigazolni Bale-t

A portugál szakember egy sajtótájékoztatón válaszolt Bale-lel kapcsolatos kérdésekre.

„Gareth Bale a Real Madrid játékosa, én pedig nem kommentálok másik klub játékosával kapcsolatos kérdéseket” – mondta a portugál szakember a Tottenham következő Európa-liga-mérkőzését megelőző sajtótájékoztatón.

„Nem az én munkám része, hogy ügynökökkel tartsam a kapcsolatot, de hogy őszinte legyek, nem is akarok erről beszélni. Főleg, mert más klubok játékosairól van szó.”

„Nem kommentálok hipotetikus dolgokat. Ismétlem, nem fogok Gareth Bale-ről beszélni. Ő a Real Madrid játékosa, nekem pedig tiszteletben kell tartanom ezt.”

„Megpróbáltam leigazolni őt a Real Madridba, ami az én ott töltött időszakom alatt nem volt lehetséges” – emlékezett vissza.

„De az elnök hallgatott az ösztönömre, a tudásomra, és a távozásom után leigazolta Gareth-et a Real Madridba. Ez nem titok. Talán még Gareth is tudja. De nem fogok erről beszélni a továbbiakban.”

A portugál egyébként a Manchester United edzőjeként is megpróbálta megszerezni a walesi szélsőt. 2017-ben egy barátságos meccset megelőzően az öltözőfolyosón a következőt mondta neki: „Nem tudlak leigazolni, ha nem beszélsz velem.”

A hírek szerint a két fél hamarosan együtt dolgozhat, ezúttal a Tottenham sikeréért.

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK