Brahim: Zidane méltatta Olaszországot és az olasz bajnokságot

Brahim Díaz a tegnapi napon hivatalosan is az AC Milan játékosa lett, a klub honlapjának munkatársai pedig leültek vele beszélgetni.

„Nagyon jók az első benyomásaim arról, hogy milyen az AC Milan játékosának lenni. Azonnal látszik, hogy milyen klubról van szó. Igazi kiváltság egy ilyen nagy múltú klub játékosának lenni, ami abból is látszik, ahogy a szurkolók imádják a klubjukat. Ahogy mondtam, számomra nagy megtiszteltetés, hogy ennek a nagyszerű klubnak a játékosa lehetek.”

„Theóval még nem tudtam beszélni, de biztos vagyok benne, hogy amint csatlakozom a csapathoz, és megkezdődik az első edzés, meleg fogadtatásban részesít majd, hiszen ő is játszott a Real Madridban, tudja, milyen érzés, és most én is Olaszországban vagyok. Úgy gondolom, hogy könnyű lesz a beilleszkedés, mivel ez egy csodálatos játékosokból álló csapat.”

„Dolgoztam olyan edzőkkel, mint Pep vagy Zidane, legutóbb Zinédine Zidane volt az edzőm. Tudom, hogy mindketten játszottak Olaszországban, de a legutóbbi edzőm a Madridnál Zidane volt, aki nagyon kedves volt hozzám Madridban, méltatta Olaszországot, az olasz bajnokságot, és azt is elmondta, hogy Milánótól nem messze élt, és nagyon kedveli a várost.”

„Kedvenc játékosom? Sok játékost kedvelek, nem tudnék egyet kiválasztani. Azokat a játékosokat kedvelem, akik be tudnak tölteni többféle szerepet, akik képesek megteremteni a különbséget. Ha muszáj lenne egyvalakit mondanom, akkor sem tudnék. Jelenleg csak saját magammal foglalkozom, és azzal, hogy miként tudok segíteni a csapatomnak.”

„Az, hogy az előző idényben Zlatan Ibrahimovic által viselt mezben játszhatok, igazi megtiszteltetés. Persze nagy nyomás is egyben, de nagyon örülök neki, mert ő egy legenda a Milannál, én pedig szenvedéllyel fogom viselni ezt a mezt. Mindenekelőtt jó futballt szeretnék játszani, hogy lenyűgözzem a Milan szurkolóit. Megtiszteltetés ezt a mezt viselni.”

„Értékelni fogják a kemény munkámat. Nem gondolom, hogy a tehetség önmagában elegendő lenne. Remélem, hogy jól fogjuk érezni magunkat együtt, tetszeni fognak a szurkolóknak az elfutásaim a széleken és középen. A pályán minden az egyensúlyon múlik. Fontos, hogy jól érezzük magunkat együtt, én pedig biztos vagyok benne, hogy ez egy nagyszerű év lesz mindannyiunk számára.”

Forrás: acmilan.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK