Modrić: Ha minden így marad, akkor is megvan a minőség a keretben

Luka Modrić legutóbbi interjújában a következő idényről, az előző bajnoki véghajráról és Messi esetleges távozásáról beszélt.

„Hatalmas veszteség lenne a Barcelonának Messi távozása, ahogy a Real Madridnak volt Cristianóé. De nem lehet a múltban élni. Ilyen a futball, ennyi. Ha megtörténik, akkor a liga presztízsének is nagy veszteség lesz. De tovább kell lépnünk. Más játékosokból lesznek sztárok.”

„Amikor Cristiano távozott, ugyanez történt. De a Real Madridnál ment tovább az élet, ahogy a Barcelonánál és a LaLigánál is menni fog, ha Messi távozik.”

Modric

„Nem a legfiatalabb a csapatunk, de tapasztaltak vagyunk. Vannak fiataljaink, akik egyre jobbá válnak. Nem tudom, hogy igazolunk-e játékosokat, de ha minden így marad, akkor is van elegendő minőség a keretben. Ezt megmutattuk a bajnokságban, és meg is tudjuk ismételni.”

„A kényszerszünet után nagyon motiváltan tértünk vissza. Hiányzott a futball, hiányoztak a győzelmek. Nagyon keményen dolgoztunk. Úgy gondolom, hogy fizikálisan mi voltunk a legjobb csapat a ligában, és végül ezért nyertünk. Ez volt a második bajnoki címem, és még többet szeretnék nyerni.”

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK