Zidane: Kroos a világ valaha volt egyik legjobbja

Zidane a Real France-nak nyilatkozott a német középpályásról.

A világ egyik legjobbja
"Toni élete a futballról és a családról szól, semmi más nem számít neki. Posztjának valaha volt egyik legjobbjaként fognak emlékezni rá. Amikor megérkeztem edzőként Madridba, nos, képzelheted mennyire boldog voltam, hogy az edzője lehetek. Úgy vonulhatok majd vissza, hogy edzhettem Cristiano Ronaldót, Bale-t, Modrićot és Ramost. De a felsorolásból Kroos sem fog hiányozni. Magával ragadó látni őt minden nap az edzéseken."

Kroos kvalitásai
"Elképesztően sokoldalú játékos, könnydén tud játszani 6-os pozícióban, de ugyanilyen kiemelkedő irányító és 10-es szerepkörben is. Bárhova rakhatod őt., tökéletesen megoldja a feladatát. Hihetetlenü nyugodt játékos, alapból is ilyen a habitusa, sohasem idegeskedik. Nagyon szeret távolról próbálkozni, emellett lenyűgüző, milyen jól használja mindkét lábát. Ha nem ismerném, simán azt mondanám, hogy igazából bal lábas."

Egy igazi profi. Amikor róla beszélek, akkor egy igazán kivételes játékosról és emberről beszélek.

Kapcsolat a csapattársakkal
"Toni nem beszél sokat, egy csendes srác, viszont amikor megszólal, azt azért teszi, mert fontos modnanivalója van. Mindenkivel könnyedén tud beszélni: az edzőkkel, a vezetőséggel, a csapattársakkal, és egyáltalán nem az a szégyenlős fajta. Rengetegszer láttam és hallottam őt vitatkozni, melyekben végül kulcsszerep jutott neki."

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK