Sergio Ramos: Nem aggódom a szerződésem miatt

A Real Madrid kapitánya a spanyol válogatott képviseletében adott interjút.

Milyen újra Luis Enrique kezei alatt dolgozni?
Nagyszerű, hogy újra itt van, ő egy remek edző. Egyértelmű, hogy a legjobbat fogja kihozni belőlünk, és mindannyian örülünk, hogy a családjában történt szörnyű tragédiát követően visszakaptuk őt.

Mit gondolsz a Messivel kapcsolatos eseményekről?
Nem igazán foglalkozunk ezzel, de a játékos kiérdemelte a jogot arra, hogy döntsön a saját jövőjéről. Mindenesetre a spanyol futball, a Barcelona és mindannyiunk számára az lenne a jó, ha maradna, hiszen mindig arra törekszünk, hogy a legjobbak körülöttünk legyenek.

Mi a helyzet a szerződéshosszabbításoddal?
Ezzel még foglalkoznunk kell, de sem én, sem a klub nem aggódik emiatt. Hosszú éveket töltöttem el a Real Madridnál, igazából sosem gondoltam a távozásra, és biztos vagyok benne, hogy megtaláljuk a mindenkinek megfelelő megoldást. A célom most az, hogy felkészüljek az előttünk álló szezonra.

Még mindig gondolkozol azon, hogy részt vegyél az olimpián?
Próbálok mindig csak a következő meccsre koncentrálni, most várnunk kell, és meglátjuk. Ez lesz az egyik legkomplexebb idény, hiszen szinte három naponta fogunk majd játszani a szoros beosztásnak köszönhetően.

El tudod képzelni, hogy kihagysz majd néhány meccset a sűrű naptár miatt?
Minden alkalommal, amikor Spanyolország játszik, lehetőségem van képviselni az országomat, én pedig mindent bele fogok adni minden egyes mérkőzésen. Lesznek majd pillanatok, amikor szükség lesz a rotációra, különösen egy sérülésből való visszatérést követően, de a válogatott behívó minden esetben egy kiváltság.

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK