Klinsmann: Bale csak az idejét vesztegeti Madridban

A német edző a talkSPORT 2-ben fejtette ki véleményét Gareth Bale madridi helyzetéről.

A walesi támadó körüli dolgok hosszú ideje foglalkoztatják az egész sportvilágot. Teljesen világos, hogy Bale-re sem Zidane, sem a klub nem számít a jövőben, a támadó mégis ki szeretné tölteni 2022-ben lejáró szerződését. A téma kapcsán Jürgen Klinsmann is megszólalt a napokban. “Játékosként az idő nagyon gyorsan telik, nem teheted meg, hogy elvesztegeted” – mondta a német edző a talkSPORT 2, Sportsday című műsorában.

Bale nem játszik a Real Madridban
"A kispad a legnagyobb büntetés, amit egy játékos kaphat. Minden labdarúgó számára a legfontosabb, hogy a pályán legyen és játsszon. Amikor a dolgok nem működnek, akkor előbb vagy utóbb rá kell jönnöd, hogy talán itt az ideje továbblépni."

Pénz és a befolyásoló tényezők
"Van egy pontja a profi labdarúgóvá válásnak, amikor szeretnél minél több pénzt keresni. Amit majd félretehetsz és biztonságot hozhat az életedbe. De amikor ezt a célodat többszörösen is elérted, akkor már csak néhány dolog számít – játszani, gólokat szerezni és rekordokat dönteni. A harmincas éveidben eljön majd a nap, amikor abba akarod hagyni a futballt. Akkor azt mondod, hogy “oké, ennyi volt, de milyen csodás karrier volt, mennyi csapatnak találtam be, és milyen sok sikert értem el”."

Prioritások
"A pénz többé nem számít. A pénznek semmi köze ahhoz a döntéshez, amit Bale-nek meg kell hoznia. Sokkal inkább személyes dolgokról beszélhetünk: a családról, az életstílusról."

Visszatérés a Premier League-be
"Imádnánk, ha minden héten minél több hozzá hasonló játékost láthatnánk az angol bajnokságban. Tottenham szurkolóként nagyon örülnék neki, ha Bale visszatérne a Spurshöz."

Forrás: as.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK