A Real Madrid előszezonjának tervei

A vírushelyzetre való tekintettel nem lesz utazás, sem felkészülési mérkőzés.

A Real Madrid augusztus végén kezdi meg a felkészülést a következő idényre, miután az orvosi csapat véglegesíti a játékosok és a stáb biztonságos visszatérését lehetővé tevő protokoll részleteit.

Várhatóan augusztus 29-én kezdődik meg a játékosok COVID-19-tesztelése, mindenkinek a saját otthonában.

A vírusfertőzések újabb hullámának hatására Spanyolországban biztosan nézők nélkül kell majd lejátszani a bajnoki mérkőzéseket, és minden csapatnak tartania kell magát az érvényes egészségügyi protokollhoz. 

Furcsa előszezon lesz ez a Real Madrid számára is, hiszen ezúttal kizárólag Valdebebasban, a klub saját edzőpályáin zajlik majd a felkészülés, az Alfredo Di Stéfano Stadion közvetlen közelében.

Nem úgy, mint az ázsiai vagy amerikai túrák idején, ez a nyár most nyugodtabb lesz a blancók számára. Nem rendezik meg az International Champions Cup felkészülési tornát, és úgy néz ki, hogy emellett barátságos meccseket sem játszik a csapat.

Mindenesetre még nem teljesen zárták ki annak lehetőségét, hogy a LaLiga megkezdése előtt egy másik madridi csapattal egyetlen barátságos meccs megrendezésre kerüljön, de ebből még bármi lehet.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK