Zidane: Büszke vagyok a játékosaimra

A francia mester a Manchester City elleni vereség után.

„Nem lehetsz boldog egy vereség után, de most büszkének kell lennünk arra, amit véghez vittünk. Gratulálnunk kell az ellenfelünknek, mivel remekül játszottak, ennyi. Nem kereshetünk kifogásokat. A legfontosabb most az, hogy büszke vagyok a játékosaimra, mivel mindent beleadtak a pályán.”

Zidane

„Mindkét meccset elveszítettük, a Manchester City megérdemli a továbbjutást. Az első negyedóra kivételével egész jól játszottunk. A második játékrészben, amikor jobbak voltunk, megszerezték a második gólt.”

„Varane hibái? Nyugodtnak kell maradunk és felemelt fejjel kell hazamennünk, mivel annak, amit a játékosok ebben az idényben tettek, a 95%-a csodálatos volt. Ezt fogom magammal vinni. A játékosoknak is ezt mondtam el az előbb.”

„Cserék? Mindenkinek megvan a véleménye. Én vagyok az edző, néha bizonyos játékosok kezdenek, néha mások, ma ők játszottak. A cseréknél megint mások. Ennyi.”

"Az idény összességében jól sikerült. Nem zártuk jó eredménnyel itt a végén, de nagyszerű volt az idény. Örülnünk kell annak, amit elértünk."

"Beszéltünk Varane-nal. Senki nem örül annak, ami történt. De el kell fogadnunk, hogy ilyen dolgok megtörténnek a futballban, és gratulálnunk kell az ellenfélnek."

Forrás: realmadrid.com, MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK