Varane: Ez a vereség az én hibám

A francia védő a Manchester City elleni vereség után.

„Ki akartam állni és el akartam mondani, hogy ez a vereség az én hibám, amit el kell fogadnom. Szomorú vagyok a csapattársaim miatt, mivel komoly erőfeszítéseket tettek. Vállalom a vereség felelősségének rám eső részét. Jól játszottunk, jól felkészültünk a meccsre. A hibákért ezen a szinten drágán meg kell fizetni, nem tudom megmagyarázni őket.”

Varane

„Ilyen dolgok előfordulnak a futballban. Ez egy kemény este számomra. Ezt nem tudjuk kiverni a fejünkből. Mindent beleadtunk a pályán, és néha előfordul, hogy hibázol. Ma én hibáztam, és ezt el kell fogadnom. Már 1-1-nél is volt esélyünk a javításra, de végül nem így alakult.”

„Néha összejönnek a dolgok, néha pedig nem. Ma este nekem semmi nem jött össze. Ezt el kell fogadnom. Jól éreztem magam, amikor kifutottunk a pályára, talán túl sok kockázatot vállaltunk az elején, amiért drágán megfizettünk. Nincs több magyarázkodás. Mindenki tudja, hogy nagyon mérges vagyok, le kell ezt rendeznem magamban. Komoly tartást igényel az, hogy ezután jobban és erősebben térjek vissza. Ez egy nehéz éjszaka lesz, versengő típus vagyok, ma veszítettünk, én pedig hibákat követtem el.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK