Gabriel Jesus: Legyőztük a sorozat legjobb csapatát

Gabriel Jesus és Raheem Sterling a tegnapi mérkőzés után.

Gabriel Jesus:
„Mint a legutóbbi meccsen, most is rengeteget futottunk, és jól járattuk a labdát. Nagyon fontos volt számunkra a győzelem. A Real Madrid egy topcsapat, és a legjobb klub a sorozatban, úgyhogy ez nekünk hatalmas dolog.”

„Úgy gondolom, hogy ez az egész hit kérdése. Hinni kell abban, hogy lesznek hibáik. Ők is emberek. Ha nagy nyomás alatt vagy, akkor elkövethetsz hibákat. Az egyik képességem az, hogy képes vagyok végig nyomást gyakorolni, hogy segítsem a csapatomat. Örülök, hogy betaláltam.”

Gabriel Jesus

„Hihetetlenül jó csapatuk van, rengeteg top játékossal. Ez a Real Madrid, egy top csapat. Le tudnak győzni minket. Keményen dolgoztunk, és megpróbáltunk nyerni, és jól játszani, ami sikerült is.”

„Azért dolgozom, hogy minden egyes nap nagyszerű csatár lehessek. Keményen dolgozom, hogy olyan legyek, mint amilyen Ronaldo Nazário volt.”

„Nem gondolom, hogy ezzel a továbbjutással üzentünk volna a többi csapatnak. Dolgoznunk kell a legkisebb dolgokon is, és erősnek kell lennünk a következő meccsen.”

Sterling:
„Úgy gondolom, hogy az energia és a szenvedély miatt mentünk tovább. Ez egy olyan sorozat, amelyben nagyon jól akarunk teljesíteni, és elmondtuk, hogy nagyon fontos, hogy a saját játékunkat játsszuk, de a kulcs az volt, hogy kifulladásig futottunk, mivel hittünk abban, hogy az eredmény így jönni fog.”

„Ma az volt a legfontosabb, hogy tudtuk, mennyire jók, de azt is, hogy mi mennyire jók vagyunk. A különbség abból adódott, hogy mi többet futottunk, és hogy ki volt az, aki bele akarta tenni a szükséges pluszt a meccsbe. Úgy gondolom, hogy ma csodásak voltunk.”

Sterling

„A játékosainkkal, akik pályán voltak, nem éreztük magunkat alárendeltnek. Nagyon jól játszottunk, és persze vannak nagyszerű játékosaik, de azzal az energiával és teljesítménnyel, amit a srácok mutattak, briliánsak voltunk ma. Azt terveztük, hogy már magasan letámadjuk őket, hogy sokat leszünk elől, agresszívan, végig rajtuk leszünk, és így is tettük.”

„Most továbbjutottunk a legjobb nyolc közé Lisszabonba, ez pedig egy olyan kihívás, amit alig vártunk. Örülök, hogy ott vagyunk.”

„Nagyszerű eredmény, hogy már száz gólnál járok a csapatban, remélem, hogy még egy jó pár követi majd!”

Forrás: mancity.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK