Kubo: Nagyon élvezem, hogy a világ egyik legerősebb bajnokságában játszhatok

A Real Madrid japán tehetsége beszélgetett a France Football újságírójával.

„A Mallorcánál mind játékosként, mind pedig emberként fejlődtem. Sok jó barátot szereztem ott, akikkel átéltünk együtt jó és rossz pillanatokat. Mindig éreztem az egész sziget támogatását, sok szempontból felejthetetlen idényen vagyunk túl.”

„A álmom mindig az volt, hogy az egyik legjobb játékossá váljak, és továbbra is ezért fogok dolgozni. Mindig azt mondtam, hogy a célom az, hogy a Real Madridban futballozzak, ezért dolgozom, ezért teszek meg mindent, még akkor is, ha nem tudom, mi fog történni. Nagyon élvezem, hogy a világ egyik legerősebb bajnokságában játszhatok. De ez látszik is rajtam, nem? (nevet)”

Kubo

„Szeretem a támadó harmadban vagy a középpályán megkapni a labdát, ahol több a védő. Itt próbálom megverni őket, és itt próbálok döntő fontosságú lépéseket tenni. A cselezési technikám az, amit az elmúlt évek során megtanultam a futballban, és még sok évem van arra, hogy még jobbá váljak. Gyerekként rengeteget játszottam, soha nem álltam le, sosem untam meg. Ez a játék a szenvedélyem, az életem része, azért játszom, hogy egyre jobbá váljak.”

„Sosem vagyok szégyenlős a pályán. Egy játékosnak ki kell fejeznie magát a gyepen. Ha szégyenlősködsz, akkor nem fogsz fejlődni. A játékodnak kell beszélnie helyetted, amikor a pályán vagy.”
 

Forrás: managingmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK