Rodrygo: Modrićot mindig apának hívom

Rodrygo meglehetősen izgalmas és eredményes első idényt tudhat magáénak a Real Madrid csapatánál. A brazil támadó most felfedett egy történetet a közösségi média népe számára, amely a beilleszkedésének egy nagyon fontos pilléréről árulkodik. A sztorinak köze van a csapat horvát középpályásához, Luka Modrićhoz is, aki az egyik rangidős az öltözőben.

A történet egyértelműsítéséhez tudni kell egy dolgot: Rodrygo édesapja még csak 35 esztendős, azaz majdnem ugyanannyi, mint a Real Madrid középpályása, Luka Modrić.

„Amikor Modrić megtudta, hogy az édesapám csak 35 éves, egyszerűen nem akarta elhinni. Aztán azt mondta, hogy tisztelnem kell őt, hiszen az apám is lehetne. Azóta mindig a fiának hív, én pedig apának szólítom az edzéseken.”

„Vannak babonáim. Ilyen például az, hogy mindig a jobb cipőmet és a jobb sípcsontvédőmet veszem fel először. Aztán a jobb cipőm fűzőjét kötöm meg először, a pályára lépéskor pedig mindig a jobb lábammal lépem át először a vonalat, amire sosem lépek rá. A többiről nem szeretnék mesélni, mert elég őrült dolgok.”

„Igazán álomba illő, hogy Eden Hazard is a csapattársam, hiszen ő a példaképeim egyike. Nagyon jó játékos, megtiszteltetés a csapattársának lenni.”

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK