Kroos: Bale helyzete senkinek sem jó a Real Madridnál

A Zinédine Zidane és Gareth Bale között kialakult, feszültté vált viszony természetesen az öltözőn belül is jól érezhető. A walesi futballista helyzetéről most Kroos beszélt nyilvánosan a Lauschangriff Podcast műsorában.

„A valóság az, hogy a kialakult helyzet mindenki számára kellemetlen, hiszen Bale-t nem azért igazolta a klub annak idején, hogy ilyen keveset játsszon. Úgy vélem, hogy Gareth távozni akart tavaly nyáron, amire a klub is rábólintott, de végül a Real Madrid meggondolta magát. Nem tudom, hogy Bale csalódott-e még emiatt, tényleg nem, de ez a helyzet nem egyszerű.”

„A csapaton belül minden remek, nem tulajdonítunk nagy jelentőséget ezeknek a dolgoknak. Bale rengeteget segített nekünk a trófeákért folytatott harcban az elmúlt hat évben. Nem okoz problémákat az öltözőben a mindennapi munka során, és mi is tiszteletet mutatunk irányába, hiszen sokat tett a Real Madridért.”

„A 2014-es világbajnokság előtt a Manchester United élénken érdeklődött irántam, és lényegében már az üzlet is megköttetett. Aztán egy nap felhívott az ügynököm, és elmondta, hogy a Real Madrid szeretne megszerezni. Amikor ez a klub feltűnik, akkor még a Manchester United csapatát is háttérbe szorítod.”

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK