A Real Madrid terve Vallejóval

A blancók vezetősége szerint a játékos eladása sokkal pozitívabb hatással lenne a spanyol védő jövőjére, mint egy újabb kölcsönszerződés.

Vallejo kalandos utat járt be, mióta 2015-ben a Real Madrid leigazolta őt a Real Zaragoza együttesétől. Az átigazolás után egy évet töltött a jelenleg másodosztályban futballozó gárdában, egy évet játszott Frankfurtban, két idényen keresztül volt a blancók kiegészítő embere, fél szezont futballozott a Wolverhampton egyesületében, majd az utolsó hat hónapot Granadában töltötte.

A Real Madrid eladhatja Vallejo játékjogának 50%-át
Akárcsak Javi Sánchez – a másik tehetséges spanyol védő – esetében, a királyi gárda ismét úgy szeretne túladni labdarúgóján, hogy közben továbbra is birtokolja játékjogának felét. A 15 millió euróra taksált Vallejónál ez 7.5 millió eurót jelentene.

Vallejo a Granadában

A Granada komolyan számolna Vallejóval
A futballistának kitűnő a reputációja, aminek következtében több spanyol élcsapat, illetve német együttes is bejelentkezett érte. Ez egyáltalán nem meglepő, hiszen a 2016/2017-es idényben nagyszerű teljesítményt tudott nyújtani az Eintracht Frankfurt gárdájában. Az érdeklődő csapatok között szerepel a Granada is, akik vagy véglegesen le szeretnék igazolni Vallejót, vagy meg szeretnék hosszabbítani a jelenleg is aktuális kölcsönszerződését. Mindemellett a magas fizetési igénye könnyedén gátat szabhat majd az andalúziai együttes terveinek.

A Real Madrid olyan opcióban gondolkodik, amely később lehetővé tenné Vallejo visszatérését a Bernabéuba
A királyi gárda vezetősége továbbra is hisz abban, hogy a spanyol védő sikeressé tud válni majd Madridban. Ugyan jelenleg tovább akarnak adni Vallejón, de mindenképpen olyan megállapodásba mennének csak bele, amely lehetőséget biztosít számukra a későbbiekben arra, hogy visszahozzák a futballistát a csapathoz.

A 13-szoros Bajnokok Ligája-győztes királyi gárda elkötelezettségét jól mutatja az is, hogy egy hat évre szóló szerződést ajánlottak fel Vallejónak, mielőtt ő 2019-ben megkezdte volna vesszőfutását a Wolverhampton gárdájában.

Vallejo és Nacho

Ha Nacho távozik, akkor Vallejo már most is csatlakozhat a blancókhoz
Valójában még arra is van lehetősége a spanyol védőnek, hogy a következő idényben a Zidane által irányított királyi gárda keretének tagja legyen, ha esetleg a 30 esztendős Nacho a távozás mellett döntene. Miután 12 hónapja 50 millió euróért cserébe Éder Militão is megérkezett Madridba, kevéssé valószínű, hogy a blancók újabb védő leigazolásán fáradoznának majd a nyáron.

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK