Varane: Zidane képes lehetővé tenni a lehetetlent

A francia védő Zidane-ról, Benzemáról, a City elleni párharcról és saját idényéről beszélt.

„Nem mondanám azt, hogy ez volt Benzema legjobb idénye, mert már tíz éve ismerem, de nagyon örülök, hogy boldog. Földöntúli teljesítményt nyújtott, ereje teljében van, nagyon kemény helyen. Felvállalta a támadósor vezérének szerepét.”

„Nyilvánvalóan gyűjtöttünk egy kis önbizalmat a City elleni párharc előtt, ez a Real Madrid, itt minden lehetséges. A remény ott is megvan, ahol egyébként tudjuk, hogy nagyon nehéz dolgunk lesz. Tudjuk, hogy kemény mérkőzésre számíthatunk, de nagyon várjuk, tartozunk ezzel a szurkolóinknak. Nem tudjuk megjósolni a végeredményt, de az utolsó pillanatig harcolni fogunk.”

Varane és Zidane

„Zidane-nak megvan a képessége ahhoz, hogy lehetővé tegye a lehetetlent, a karrierje igazán kivételes. Mindannyiunk számára inspirációt jelent, a játékosmúltjához mindig vissza lehet nyúlni. Nem kell sokat beszélnie, de ha mond valamit, akkor az mindig nagyon megindító. Biztosít minket a bizalmáról, megnyugtat minket, ő a vezetőnk.”

„Az idény után sokkal érettebbnek, komplettebbnek, sokoldalúbbnak érzem magam. A karrierem nagyon korán megkezdődött, de ezen a poszton szükség van tapasztalatra, időre. Néha megfeledkezünk a koromról, de egy középső védő általában 28-30 éves korára éri el a csúcsot. 27 vagyok, szóval közeledek. Ez már egyértelműen jobb idény volt, mint az előző, amely egy világbajnokság után következett. Normális, hogy vannak jó és rossz időszakok az ember karrierjében. Ha úgy nézzük, a karantén hozzájárult ahhoz, hogy rendezzük a sorainkat és felfrissüljünk.”

Forrás: managingmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK