Bale ügynöke: Gareth nem megy sehová

A játékos képviselője szerint a walesi szélső továbbra is maradni akar Madridban.

Bale láthatóan frusztrált volt amiatt, hogy javarészt a kispadról nézte végig a Real Madrid bajnoki menetelését ebben az idényben. És bár több klub is érdeklődik a játékos iránt, ügynöke, Jonathan Barnett egy interjúban elmondta, hogy a walesi szélső sem kölcsönbe, sem végleg nem távozik a Real Madridtól.

„Gareth Jól van. Két év van hátra a szerződéséből. Szeret Madridban élni, nem megy sehová. Még mindig van olyan jó, mint bárki más a csapatból. Zinédine Zidane-on múlik, hogy játszik-e.”

Bale

„Természetesen vannak érdeklődők, de alig néhány klub van a világon, amely megengedheti magának. Nagy veszteség, hogy jelenleg nem számolnak vele a Real Madrid csapatában, de nem fog távozni.”

„Gareth nem arra számít, hogy túléli Zinédine Zidane-t a klubnál. Mr. Zidane nagyon sikeres. Nincs szó utálatról. Mr. Zidane egyszerűen csak nem szeretné játszatni. Gareth minden egyes nap edz, és jól dolgozik.”

„Játszani akar a walesi válogatottban az Európa-bajnokságon. Mindig jól akar teljesíteni a nemzeti csapatban. Gareth a világ egyik legjobb játékosa. A világ legjobbjai nem mennek kölcsönbe.”
 

Forrás: BBC
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK