Modrić: Meg akarjuk nyerni az idény utolsó bajnokiját is

Luka Modrić, Valverde és Rodrygo beszélgetett a klub hivatalos honlapjának munkatársával.

Modrić: 
„Ez egy nagyon hosszú idény volt, rengeteg mérkőzéssel, amelyeken a csapat kiemelkedően jól teljesített, és ahol megmutatta, hogy mennyire éhes a sikerre. Nem engedtünk ki, nagyon jól dolgoztunk annak érdekében, hogy újra azon a szinten legyünk, amit az edző elvárt tőlünk.”

„10 meccset nyertünk meg 10-ből, de még van hátra egy összecsapás, amit szintén meg akarunk nyerni, hogy győzelemmel zárjuk az idényt. Ez a csapat sosem dől hátra, mindig nyerni akar. Keményen dolgoztam a lezárás alatt, ez annak a munkának a gyümölcse. Rengeteg kiválóan és magas szinten teljesítő játékosunk van.”

„Kemény mérkőzés vár ránk a Manchester City ellen, meg kell fordítanunk az állást, de hazai pályán jól játszottunk. Megvan mindenünk ahhoz, hogy jó teljesítménnyel megfordíthassuk a párharc állását. Pihennünk kell előtte, és jól fel kell készülnünk a meccsre, amely nagyon nehéz lesz. Készen állunk, fel vagyunk készülve.”

Modric

Valverde:
„Ha ezt a mezt viseled, akkor az első mérkőzéstől az utolsóig úgy kell játszanod, mintha egy döntőn futballoznál. Megvan bennünk a győzni akarás, és a vágy, hogy elkerüljük a bekapott gólt. Mindannyian csapatként védekezünk, mind ugyanazért dolgozunk, ez pedig megmutatkozik a pályán is. Meccsről meccsre küzdöttünk a Barcelonával, de megnyertük az összes mérkőzésünket. Amikor újra felvehettük a Real Madrid mezét, boldogok voltunk. A karantén alatt nehéz napokat éltünk át, hiányoztunk egymásnak. Mindenkinek ki kell vennie a részét ahhoz, hogy elérjük a közös célt.”

Rodrygo:
„Ez egy valóra vált álom. Ez egy nehéz idény volt, de csak az számít, hogy hogyan végződött. Nem számítottam rá, hogy ilyen sok mérkőzésen pályára léphetek, mivel ez az első idényem, de úgy gondolom, hogy jól sikerült a szezon. A családom gratulált nekem, és mondták, hogy folytassam tovább az újabb sikerekért. Tudják, hogy mindig az volt az álmom, hogy itt játszhassak. A szuperkupa nagyszerű, de a bajnoki cím valami más. Azóta, hogy megérkeztem, tudtam, hogy a Real Madrid a győzelemről szól, és sosincs megállás. Megnyertük a Villarreal elleni meccset és a bajnokságot, de már a következő meccsre koncentrálunk.”
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK