Hivatalos közlemény: Bajnoki ünneplés

A Real Madrid C.F. felhívja klubtagjai és szurkolói figyelmét, hogy ne gyülekezzenek a Cibelesen egy bajnoki cím megünneplését szolgáló eseményen.
  1. Mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy milyen nehéz helyzetben vagyunk, hogy társadalmi szinten milyen erőfeszítéseket kíván a COVID-19 elleni küzdelem. Ebből a futball is kiveszi a részét, és mindenki segítségével végül sikerült folytatnunk a bajnokságot ezek között a hihetetlenül extrém körülmények között is.
  2. Mindössze két mérkőzéssel a LaLiga aktuális idényének befejezése előtt mind a saját csapatunk, mind pedig az F.C. Barcelona esélyes arra, hogy bajnokká avassák.
  3. A Real Madrid bajnoki címe esetén a bajnokavató ünnepségen a játékosaink nem látogatják végig a szokásos helyszíneket, így a Plaza de Cibelest sem, ezért arra kérjük a klubtagjainkat és szurkolóinkat, hogy ők se vonuljanak ki ezekre a helyszínekre. Az eddigiekhez hasonlóan most is szükség van mindannyiunk együttműködésére és maximális felelősségvállalására ahhoz, hogy elkerüljük a fertőzés terjedésének kockázatát.
  4. A Real Madrid szeretné megköszönni a klubtagok és szurkolók megértését. A játékosaink, edzői stábunk és a klub által a trófeák megnyeréséért tett erőfeszítések célja az, hogy a sikereken osztozhassunk a szurkolóinkkal, de tisztában vagyunk azzal, hogy a jelenlegi helyzet kötelez minket a lehető legmagasabb szintű megelőző intézkedések megtételére.
  5. A Real Madrid kötelességének érzi, hogy felelősségtudatból közzé tegye ezt a felhívást. A klub hisz abban, hogy a csapatunk lehetséges bajnoki győzelme nem eredményezhet visszalépést a világjárvánnyal való küzdelemben.
Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK