Varane: A játékosok bíznak Zizou-ban

Az Alavés elleni győzelem után a Real Madrid játékosai közül Varane, valamint Lucas Vázquez értékelte a látottakat.

Varane

„Elégedettek vagyunk a jó sorozatunk miatt, élvezzük a helyzetet. Továbbra is keményen fogunk dolgozni, csak a célunkra koncentrálva. Három döntő vár még ránk, mindent bele fogunk adni, hogy megnyerjük a bajnokságot. Fontos volt, hogy folytassuk a győzelmi szériánkat, valamint a kapott gól nélküli sorozatunkat, hiszen ez önbizalmat ad számunkra. Igazi csapatmunka volt.”

„Sok meccs vár ránk még, így az egész csapatra szükség van. Mindenki koncentrál, tudjuk, hogy mit kell tennünk. Továbbra is tenni fogjuk a dolgunkat, folytatni akarjuk a megkezdett sorozatot, ami nagyon pozitív. A ránk váró három bajnokin mindent bele fogunk adni.”

„Jó, erős keretünk van, tele tehetséges játékosokkal. Ahogy az edző is hangoztatja, mindenkire szükség van. A játékosok bíznak Zizou-ban, és közösen dolgozunk annak érdekében, hogy egy erős közösséget alkossunk. Nem a mai volt a legjobb teljesítményünk, de folytatjuk tovább a munkát.”


 
„A rendelkezésünkre álló játékosoknak köszönhetően mindig vannak helyzeteink és lehetőségeink a gólszerzésre. Bízunk a társakban, közösen dolgozunk azon is, hogy ne kapjunk gólokat.”

„Nem érdekel minket, hogy miről beszélnek az emberek. Csak arra koncentrálunk, hogy mindent beleadjunk a pályán és megnyerjük a meccseinket. A VAR rendszer használatban van, és a futballban előfordulnak a különböző incidensek, de nem tudjuk irányítani ezeket. Csak a befektetett munka mennyiségét és a csapat hozzáállását tudjuk kontrollálni.”

Lucas Vázquez

„Úgy mehetünk haza, hogy jó munkát végeztünk. Fontos mérkőzés volt, hiszen folytatnunk kellett a harcot a bajnoki címért folyó küzdelemben. Boldogan térünk haza. Örülök, hogy játszhattam és segíthettem a csapatomat. Folyamatosan kommunikáltunk a mérkőzés közben, ez megkönnyítette a dolgomat.”

“Nagyszerű érzés, hogy ezúttal sem kaptunk gólt. Az egész csapat bizonyította, hogy együtt támadunk és együtt védekezünk. A közösen elvégzett munka szállította a három pontot. Alig várjuk, hogy újabb három pontot szerezhessünk, izgatottan vágunk neki a következő meccsnek.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK