James Rodríguez lehetőségei

James Rodríguez ideje a végéhez közeledik a spanyol fővárosban. Zinédine Zidane egyértelműen mellőzi őt, a kolumbiainak pedig cselekednie kell, ha meg akarja menteni karrierjét. De milyen lehetőségek állnak előtte?

Közeledve 29. születésnapjához, a középpályás válaszúthoz érkezett: ideje kiválasztania új állomáshelyét, karrierje következő megállóját. A Real Madrid láthatóan nem kívánja megtartani őt, a játékos prioritását pedig egyértelműen az Atlético Madrid képezi, mivel James boldog Madridban és úgy véli, hogy Simeone kezei alatt fontos tagja lehet a csapatnak.

A Cadena SER információi szerint a matracosok türelemre intették a 2014-es világbajnokság sztárját, hiszen a tárgyalások akár nyár végéig is elhúzódhatnak. Az átigazolási időszak végéig várni azonban olyan kockázatot jelent James számára, amit valószínűleg nem vállalna, így más csapatok is képbe kerülhetnek.

A legutóbbi hírek szerint a Manchester United is beállt a sorba, a Mirror állítása szerint már régóta figyelik a játékost és hisznek abban, hogy az átigazolási díjat 50 millió euró alá tudják vinni tekintve, hogy már csak egy év van hátra a középpályás szerződéséből.

James Rodríguez

A Wolverhampton Wanderers és Carlo Ancelotti Evertonja is az érdeklődők között szerepel, az olasz edző például már a Napolihoz is szívesen leigazolta volna egykori játékosát. A Wolves esetében Jorge Mendes játszhatja a főszerepet, hiszen nagy hatást gyakorolhat a klubra és nem mellesleg ő James ügynöke is.

Végül pedig meg kell említeni az AC Milan együttesét is. A milánóiak legendás hátvédje, Cafú nemrég elismerően nyilatkozott a kolumbiairól és azt javasolta neki, hogy Olaszországba tegye át a székhelyét. James kedveli a technikai igazgató, Paolo Maldini stílusát és úgy érzi, a piros-feketéknél igazi vezéregyéniséggé válhat.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK