Ismét gondok vannak Hazard bokájával

A hírek szerint Eden Hazard az Espanyol elleni győztes mérkőzés óta ismét fájdalmat érez műtött bokájában.

A Cadena SER egyik műsorában elhangzottak szerint ismét megszólaltak a vészharangok Eden Hazard állapotával kapcsolatban a Real Madridnál, hiszen az Espanyol elleni győzelem alkalmával kapott rúgásoknak köszönhetően kiújultak a belga játékos bokafájdalmai.

Hazard nélkül az utolsó két meccsen
Azóta, hogy az RCDE Stadionban egy órányi játék után lecserélték, Hazard nem kapott szerepet a csapatban. A belga így kimaradt a Getafe és a Bilbao elleni keretből, és csak a csapat edzésein tudott részt venni Valdebebasban.

Hazard

A Chelsea korábbi sztárja ebben az idényben kétszer is hosszabb időre kényszerült partvonalon kívülre, köszönhetően jobb bokájának sérülései miatt, összesen 24 mérkőzést kihagyva.

Nem pszichológiai eredetű fájdalom
A SER szerint a fő probléma az, hogy Hazard újra fájdalmat érez a bokájában. A rádiócsatorna úgy tudja, hogy bár a játékos meg van győződve arról, hogy nem pszichológiai eredetű a fájdalom, a Real Madrid által eddig elvégzett tesztek nem mutattak ki újabb károsodást a bokában.

Az AS forrásai ezzel ellentétben úgy tudják, hogy Hazard még nem esett át komolyabb teszteken, és jelenleg arra koncentrál, hogy a bokaproblémáját fókuszba helyező gyakorlatok elvégzésével van elfoglalva, melynek célja az, hogy a terület eredeti rugalmasságát visszaállítsa.

Alavés
Egyelőre még nem tisztázott, hogy a játékos részt vehet-e az Alavés elleni mérkőzésen, vagy további pihenőre kényszerül.
 

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…