Florentino Péreznek ideje felszólalnia a rágalmazók ellen

Az Athletic Bilbao elleni mérkőzés után felerősödtek azok a hangok, amelyek csalást, a bírók megvesztegetését, a Real Madrid abszolút favorizálását emlegetik. A királyi gárda elnökének talán ideje lenne felszólalnia a rágalmazások ellen, és elhallgattatnia az acsarkodó tömeget.

Itt az idő. Zinédine Zidane végre harcba szállt, megvédte együttesét a gyaláskozástól, amit azért kell elviselniük, mert vezetik a tabellát és megnyerhetik a bajnokságot. A francia szakember egyértelműen közölte: „Nem a játékvezetők miatt vagyunk elsők, hanem a saját tudásunk miatt” – én pedig teljesen egyetértek vele.

A VAR a Real Madrid elleni tiszteletlenség és az érdemek eltussolásának fegyvere lett, ezt pedig nem lehet tovább tűrni.

A videobíró jól jött a blancóknak, el is magyarázom, hogy miért. Amikor a mérkőzés még nem dőlt el, a védelmet pedig nem tudják feltörni, éppen megadható büntetőket ítélnek meg nekik, így lendülnek át a holtponton, sőt mi több, Sergio Ramos válik minden találkozó sztárjává. A kapitány igazi büntetőspecialistává vált, teljesítménye példaként szolgál és lehetetlen azt megismételni.

Sergio Ramos

A királyi gárda jól tenné, ha nemcsak az edzőn keresztül (aki amúgy helyesen cselekedett), hanem Florentino Pérezzel az élen is kiállna, és véget vetne ennek a brutális lejáratókampánynak, ami a klub ellen folyik. Kezdve mondjuk azzal a barcelonai fickóval, aki ok nélkül és előre megfontoltan azt állította, hogy amennyiben a Real Madrid bajnok lesz, azt a VAR-nak köszönhetik. Ez hazugság.

Szégyen, hogy egy olyan együttes, amely zsinórban hét győzelmet aratott, miközben csak két gólt kapott, olyan kommentek és szitkok kereszttüzébe került, melyeknek egyetlen célja a liga lejáratása.

Fanyar ünneplés

Ha ismét Madridba kerül a bajnoki trófea, a klub a tervek szerint szurkolók nélküli ünneplést tart a Cibelesen, majd a csapat tagjai meglátogatják Isabel Díaz Ayusót, Madrid autonóm közösségének elnökét, aki maga is a habfehér együttes szurkolója.

Ezt követően a Városháza következik, ahol a hagyományokat követve José Luis Martínez-Almeida egy Florentino Péreztől és Sergio Ramostól kapott mezben fogadná a csapatot.

Real Madrid

Mini előszezon júliusban

Az Atlético Madrid és a Getafe egy kisebb előszezont tervez európai kalandjaik előtt: előbbi egyhetes pihenés után vágna neki az edzőtábornak, utóbbi alakulat pedig edzőmérkőzéseket és edzőtábort is tart, mielőtt találkozna az Interrel az Európa-liga nyolcaddöntőjében.

A VAR tehát jól jött a Real Madridnak, mert minden, amit visszanéztek a mérkőzéseiken, jogos volt és nem érdemel több szót. Igazán jó lenne, hogy legközelebb, ha valaki a királyi gárdáról beszél, akkor gratulálna az elért sikerhez.

A Real Madrid vezeti a tabellát és valószínűleg bajnok lesz, köszönhetően a pályán nyújtott teljesítménynek.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK