Florentino Pérez köszönőlevele egy szurkolónak

A bérlettulajdonosoknak lehetőségük nyílt arra, hogy visszaigényeljék bérletük árának 25%-át, azonban volt, aki inkább a klub kasszájában hagyta az összeget. A MARCA-hoz eljutott Florentino Pérez ezzel kapcsolatos köszönőlevele.

Mindenekelőtt remélem, hogy te és a családod jól vagytok ezután a nehéz helyzet után.

Szeretnék köszönetet mondani az önzetlen felajánlásodért és a szolidaritásodért, amit a klub felé tanúsítottál. Az egészségügyi szabályozások és a biztonsági előírások lehetetlenné tették a szurkolók számára azt, hogy a stadionban tekinthessék meg a mérkőzéseket. Mindemellett a járvány hatalmas gazdasági károkat is okozott.

A nagylelkűséged és a hűséged szintén hozzájárult a labdarúgók, az edzők, a vezetők és a beosztottak közös erőfeszítéséhez. Mindnyájan lemondtak a fizetésük egy részéről azért, hogy az együttes ezzel küszöbölhesse ki a bevételek csökkenéséből fakadó problémákat. Kétségtelen, hogy az intézményünk legnagyobb értékét a Real Madrid családjának kötelékébe tartozó személyek egysége jelenti.

A gesztusod még inkább megerősített minket abban a hitünkben, hogy a jövőben is csak közösen, összetartva tudjuk leküzdeni az ilyen kellemetlenségeket, éppen úgy, ahogyan eddig is tettük mindezt a 118 éves történelmünkben.

Még egyszer szeretnék neked köszönetet mondani.

Szívélyes üdvözlettel,

Florentino Pérez
 

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK