Iker Muniain: Többet érdemeltünk volna

A Bilbao játékosainak nyilatkozatai és posztjai a tegnapi mérkőzés után.

Iker Muniain:
„Úgy gondolom, hogy többet érdemeltünk volna, legalább egy döntetlent. Jól kezeltük a meccset, a védelmünk egységes volt, tudtuk tartani azt a tempót, amit az előző meccseinken, különösen a Valencia ellen mutattunk. Több tiszta helyzetünk is volt az első játékrészben. Igaz, hogy a másodikban hiányzott a játékunkból a góllövéshez szükséges mélység. Mindenesetre felemelt fejjel kell továbbmennünk, ez nem veheti el a kedvünket.”

Marcelo és Muniain

„Nem láttam a visszajátszást Marcelo eseténél, de a pályán úgy éreztem, hogy nem volt elég tiszta ahhoz, hogy megadható legyen. Dani olyan helyzetben volt, hogy tovább tudott volna menni a labdával, de a VAR úgy döntött, hogy jeleznie kell a kontaktot. Néhány perccel később aztán Raúl lábára léptek rá a Madrid tizenhatosán belül, de azt még meg sem nézték. Raúl elmondta nekünk, hogy megtaposták. Nagyon elégedett vagyok a csapat által végzett munkával, most a következő meccsünkre kell gondolnunk, ami már a nyakunkon van. Minden egyes pont, amit az európai szereplésért folytatott harcban szerzünk, kincset ér.”

„Láthattuk az elmúlt hetek eseményeit, hogy melyik csapatoknak kedveznek a döntések. Mindenki levonhatja a következtetéseket.”

„Modriccsal egyszerűen csak összeütköztünk. Semmi több. Eltaláltam őt, de ennyi történt.”

Iñigo Martínez:
„Nagy kár, hogy betaláltak, mivel úgy éreztük, hogy legalább egy pontot megszerezhetünk. Az olyan csapatok ellen, mint a Madrid, nagyon nehéz bekapott gól nélkül lehozni egy meccset, ez teljesen kifullasztja az embert. Az első félidőben egyik helyzetünket sem tudtuk értékesíteni, a másodikban pedig a nagy erőfeszítéseink miatt elfáradtunk, de nagyon jó munkát végeztünk.”

„Még sok pont forog kockán a hátralévő meccseken. A célunk elérése rajtunk múlik, a végsőkig fogunk küzdeni.”

Marcelo és Dani García

Dani García (Twitter):
„Nem mondhatod, hogy az egyik szándékos, a másik pedig nem az! Szerintem nyert helyzetben voltam, és szerencsétlenségemre ráléptem a lábára. Egy pillanatra sem éreztem, hogy előttem érhet oda a labdához. Ha az egyiket megadod, akkor a másikat is meg kell. A VAR átveszi az irányítást a futball felett!”

Iñaki Williams és Unai Lopez posztolt még a találkozó után a közösségi médiában, ők csupán néhány emojival reagáltak arra a képre, amelyen az látható, ahogy Sergio Ramos épp rálép Raúl Garcia lábára.

Forrás: MARCA, athletic-club.eus
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…