Garitano: A VAR-nak még sok mindenben javulnia kell

A Bilbao edzője a tegnapi mérkőzés után.

„Az első 10-15 percben jobbak voltak, de ezt követően egészen a félidő lezárásáig jól játszott a csapatunk, nagy intenzitással. Úgy gondolom, hogy jobbak voltunk náluk. A második játékrészben lényegében alig történt valami a két kapu közelében. Többet birtokolták a labdát, de nem jelentettek veszélyt. A mérkőzés nagyon szoros volt, és tudtuk, hogy ha így haladnak a dolgok, valamilyen apró részlet fogja eldönteni a meccset valamelyik csapat javára. És azzal a tizenegyessel elveszítettük az összecsapást.”

Garitano

„Mi is kaphattunk volna tizenegyest. A VAR-nak sok mindenben javulnia kell. Mindig azt mondtam, hogy a VAR segít, de ha ellened hoz döntést, akkor az idegesítő. Mindig azt mondtam, hogy kedvelem ezt a rendszert, szóval ma sem fogok mást mondani. Ha én panaszkodom, az semmin nem változtat. A mérkőzésnek vége, és most össze kell kapnunk magunkat, mert jön a következő.”

„Sajnálatos, hogy a játékosok által végzett kemény munka ellenére nem tudtunk kihozni semmit a mérkőzésből. Hihetetlen mértékű erőfeszítést igényelt az, hogy a 70. percig megakadályozzuk a Real Madridot abban, hogy helyzeteket dolgozzon ki, ezért is lassultunk le valamennyire a mérkőzés utolsó perceire. De számítottunk rá, hogy teljesen kifulladunk a végére. Most regenerálódniuk kell a srácoknak, hiszen kihajtották magukat, és készen kell állniuk a Sevilla elleni meccsre. Pontokat kell szereznünk. Jól teljesítettünk az elmúlt hetekben, de sok pontot kell begyűjtenünk az utolsó négy meccsünkön.”

Forrás: MARCA, athletic-club.eus
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…