Garitano: A liga legjobbját fogadjuk most

A Bilbao edzője a mai mérkőzés előtt.

„A liga legjobbja ellen játszunk egy nagyon nehéz mérkőzést, egy olyan csapat ellen, amely a legjobb kerettel rendelkezik, és a pályán a legszervezettebb. Az, hogy esélyünk lehet a legjobbat megverni, nagyszerű kihívás.”

„Nem hagyhatod nekik, hogy a tudásukat gyakorlatba is átültessék. Mély, minőségi keretük van. Keményen kell védekeznünk, és ki kell használnunk a lehetőségeinket. Optimista vagyok azzal kapcsolatban, hogy ki tudjuk harcolni a győzelmet.”

„Igazán kár, hogy a szurkolóink nem csatlakozhatnak hozzánk. Úgy lenne az igazi, ha ők is ott lennének, de még úgy is érezzük a jelenlétüket, hogy valójában nincsenek a stadionban.”

Garitano

„Igaz, hogy a szünet óta sokkal kiegyenlítettebbek a mérkőzések, de készen kell állnunk, hiszen a Real Madrid az összes mérkőzését megnyerte az újraindítás óta.”

„Hátul emellett nagyon egységesek, alig kaptak gólt, de ha ki tudjuk használni az adódó lehetőségeinket, akkor okozhatunk nekik problémákat.”

„Sajnálatos módon vannak kétséges szereplői a mérkőzésnek, de az elmúlt hetekben mindenki keményen, felelősségteljesen edzett.”

„Minden meccs egy döntő. Tudjuk, hogy két kemény munka vár még ránk, egyszerre egy meccsel foglalkozunk. Most az aktuális találkozó a legfontosabb, amit megpróbálunk sikerrel venni. Ha jól szerepelünk, közelebb kerülünk Európához.”

„Nem mi vagyunk a favoritok az európai kupaszereplést jelentő helyre. A Real Sociedad nagyon jónak tűnik, a Valencia pedig úgy tűnik, hogy kilábal a megingásából, mindenesetre harcolunk. Most a hátralévő öt mérkőzésre kell koncentrálnunk, a tabellára ráérünk a végén ránézni.”

Forrás: MARCA, athletic-club.eus
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…