Beharangozó: Real Madrid – Getafe: Előre a négypontos előnyért

A BL-helyért harcban álló Getafe a Real Madrid következő ellenfele.

A Real Madrid a LaLiga visszatérése óta remekül teljesít, és elmondhatja magáról, hogy már csak ő az egyetlen csapat, amely mind az öt bajnokiját megnyerte. A listavezető számára a következő kihívás a Getafe lesz az Alfredo Di Stéfano Stadionban, ahol a csapat célja az lesz, hogy négypontosra növelje előnyét az Atlético Madrid ellen ismét botló Barcelonával szemben.

Real Madrid

A blancók egyik erőssége a védekezésben rejlik, hiszen 32 meccsükből 16 alkalommal, tehát a bajnoki meccsek felén érintetlen maradt a kapujuk. A két csapat őszi találkozásakor a Real Madrid 3-0-s győzelmet aratott az Alfonso Pérezben.

A találkozó jelentősége a bajnokság ezen szakaszában megkérdőjelezhetetlen. Zidane a találkozó előtt felhívta a figyelmet arra, hogy a Getafe ellen is mindent bele kell adnia a csapatnak, mivel komoly nehézségekkel néznek majd szembe. A francia szakember 24 játékosát hívta be a keretbe, visszatért Jović, Lucas, Modrić és Mendy is.

A Getafe úgy érkezik meg a Di Stéfanóba, hogy épp történetének egyik legjobb idényét futja. A csapat még harmadik helyen is állt a tabellán. 52 ponttal, az ötödik helyen várják a fordulót úgy, hogy a BL-álmaik is életben vannak még.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…