James Rodríguez rossz döntései

James Rodríguez karrierjének legutóbbi éve felejthetőre sikeredett. Emiatt okolhatjuk Zinédine Zidane-t vagy a kolumbiait is, az igazság azonban az, hogy a középpályás rossz döntéseket hozott a pályán kívül is. Carlos González, a MARCA újságírójának véleménye.

Az én szemszögemből vizsgálva, professzionális újságíróként a Gol Caracolban adott nyilatkozata után rájöttem, hogy James fel sem fogja szavainak súlyát a jelenlegi helyzetben.

A Real Madrid a spanyol bajnoki címért küzd, Zidane pedig tartja a szavát és mindenkit hadba állít a szoros versenynaptár miatt, de közben pontosan tisztában van azzal is, hogy a közösség érdeke minden másnál fontosabb. Ezért nem értem, hogy James miért nem érti meg a dolgok működését, hiszen annyi évet töltött már el a legmagasabb szinten – az interjú nyugodt kontextusa és humoros hangvétele sem lehet magyarázat.

A kolumbiai azon viccelődött, hogy nem érti, miért nem játszik, a címlapok pedig ettől zengtek. Ezt sok szurkoló raktározza el az emlékezetében, de valószínűleg Zidane és a csapattársak sem felejtik majd el. James – aki az interjú során végig nagyon tiszteletteljes volt edzőjével és társaival szemben – elkövetett egy olyan hibát, ami negatív hatást gyakorolhat a hátralévő meccsekre. Még bizarrabb, hogy a mellőzött középpályás a kezdő tizenegy tagja volt a Real Sociedad elleni mérkőzésen.

James Rodríguez

Mindig is védtem Jamest, véleményem szerint Zidane nem volt fair vele szemben, de a játékosnak is önkritikát kell gyakorolnia és rossz időpontot választott arra, hogy a kevés játékidő miatt a sajtóban panaszkodjon. Így most összeszorított fogakkal kell küzdenie, és minden előtte adódó lehetőséget ki kell használnia. Szavai nem tettek jó szolgálatot neki, és az sem túl nagy meglepetés, hogy az öltözőben is rosszul fogadták nyilatkozatát. Habár madridi jövője finoman szólva is kétséges, a szezon végéig minden egyes idegszálával a csapat érdekeire kell koncentrálnia.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK