Vicente Moreno: Vitázhatnánk a helyzetekről, de úgysem értenénk egyet

A Mallorca trénere a tegnap esti mérkőzés után.

A mérkőzésről: „Jó meccset játszottunk, ami aggaszt, mivel fáj a csapatnak, hogy nem tudtuk megnyerni a meccset. Nagyon nehéz volt nullán tartani a bekapott gólok számát, de most nem ez aggaszt a leginkább. Most a csapat miatt aggódom, akik ma mindent kiadtak magukból a pályán fizikálisan.”

A csapatok: „Sok különbség van a két csapat között, de több esetben is jobbak voltunk. Elvettük tőlük a labdát, bátrak voltunk, de az utolsó néhány méteren jobbak voltak.”

Moreno

Vitás helyzetek: „Úgy gondolom, ha elkezdenénk beszélgetni a két gól előtti akciókról, sokáig vitáznánk, de ennek nincs értelme, úgysem értenénk egyet.”

A játék: „A mai napon mutatott játékunk a norma. A játékok nem gépek, mindig nehéz megtalálni a legjobb formát. A csapat mindent jól csinált, nyugodtan gratulálhatunk nekik.”

Luka Romero: „Meg kell próbálni megnyugtatni őt. Ő egy 15 éves srác. A legfontosabb, hogy azért van itt, mert megérdemli. Mielőtt pályára lépett, a mellkasára tettem a kezem, és majd kiugrott a szíve a helyéről. Remekül teljesített, nagyon agresszív volt. Ha megfelelően ösztönözzük, biztos vagyok benne, hogy nagy fejlődésen fog átmenni.”

Forrás: rcdmallorca.es
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK