Ramos: Az, hogy itt vagyunk, a kemény munkánk eredménye

A Mallorca elleni győzelem után a két gólszerző állt a sajtó munkatársainak rendelkezésére.

Ramos:
300. bajnoki győzelem a Madrid mezében: „A labdarúgás csapatjáték, én pedig örülök, ha címeket nyerünk. Egyéni szinten a statisztikák és az egyéni eredmények nagyon motiválóak tudnak lenni, és büszkévé teszik az embert. Ez most hosszú évek kemény és folyamatos munkájának az eredménye.”

A játék: „Javulnunk kell, mivel voltak olyan pillanatok a meccsen, amikor stagnált a játékunk, de ez is segít a regenerálódásban és abban, hogy a következő meccsre tudjunk koncentrálni. A csapat érzi a sűrű beosztás miatti fáradtságot, hiszen kevés idő van a regenerálódásra. Azon dolgozunk, hogy egyre jobbak legyünk, a célunk most az volt, hogy megszerezzük a három pontot és a tabella élén maradjunk.”

Ramos

Hajrá: „Tudjuk, hogy minden hátralévő meccs egy döntővel ér fel, és mindent bele fogunk adni annak érdekében, hogy megnyerjük a bajnokságot. Nagyon szeretnénk nyerni, ami a koronavírus okozta zavaró helyzetben és azután is befektetett munkánk jutalma lenne. Nagyon kemény edzésekkel tarkított heteken vagyunk túl, aminek érezzük a pozitív hatását.”

Bírók: „Minden bírókkal kapcsolatos zajt azért generálnak, mert vezetjük a bajnokságot. Amikor nem az első helyen voltunk, akkor nem beszéltek erről. A bírók végzik a dolgukat, a VAR pedig azért van, hogy segítsen. Néha számunkra kedvező döntés születik, néha nem, ugyanúgy, ahogy mások esetében is. Minden ilyen zajkeltést figyelmen kívül hagyunk, mert ezek alapján úgy tűnik, hogy a bíróknak kellene megköszönnünk, hogy első helyen vagyunk. A csapat remekül dolgozik, aminek ez az eredménye.”

Vinícius Jr.:
A meccs: „Nagyon elégedett vagyok a mai meccsel. Nagyon keményen dolgoztunk a szünetben azért, hogy a lehető legjobb formában térjünk vissza. Ami engem illet, szerintem ott folytatom, ahol a szünet előtt abbahagytam, de igaz, hogy kőkeményen dolgoztam otthon azért, hogy fizikálisan rendben legyek.”

Vinícius

Cél: „Ez most olyan mint a világbajnokság, kevés meccs van, és az első perctől koncentrálnunk kell. Mindig arra törekszem, hogy jobbá váljak. Az edzői stáb segít nekem ebben, én pedig szeretnék a Real Madridban fejlődni. Könnyű Hazard-ral játszani, mivel csodás játékos, ma pedig először rakott fel minket együtt a pályára Zidane. Fantasztikus volt.”

Bajnokság: „Mindannyian készen állunk a pályára lépésre, ha Zidane számít ránk, és a legjobbunkat adjuk a pályán. A legjobb játékosok nálunk vannak. Mindent bele fogunk adni a hét hátralévő meccsen. Nyertünk már négy meccset, és a bajnoki címért harcolunk.”

Viták: „Mindig beszélni fognak egyik-másik csapatról. Nekünk csak nyugodtnak kell maradnunk, és úgy kell játszanunk, ahogy eddig is tettük.”
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK