Vicente Moreno: Győznünk kell

  • Gy. András
  • June 24, 2020, 12:25 p.m.
A Mallorca trénere és Iddrisu Baba nyilatkozott a Real Madrid elleni mérkőzésük előtt.

Vicente Moreno:
„Komoly kihívás a Real Madrid ellen játszani. Mindig nehéz ellenfél a Madrid, teljesen függetlenül a körülményektől, az adott helyzettől. Ez tetszik nekem. A világ legjobb játékosairól beszélünk, így ez egy nagyon izgalmas kihívás, erre gondolva várjuk a meccset.”

Moreno

„Győznünk kell, és mindent meg fogunk tenni ennek érdekében Madridban, még akkor is, ha tudjuk, nagyon nehéz lesz. A legjobbunkat fogjuk nyújtani, ha ez sikerül, akkor lesz esélyünk a győzelemre.”

„Mindent jól kell csinálnunk. Elkötelezettnek, bátornak és nagyon ügyesnek kell lennünk. Ez most nem a reménykedés ideje. Ha vége lesz a meccsnek, akkor elmondhatjuk majd, hogy minden tőlünk telhetőt megtettünk a győzelemért.”

Iddrisu Baba:
„Nem lesz könnyű mérkőzés, ahogy a többi sem az. Szerintem ők is a három pontot akarják majd megszerezni, de mi most olyan helyzetben vagyunk, amikor nem engedhetjük meg magunknak, hogy egyetlen pontot is veszni hagyjunk. Az őszi meccsen megvertük őket a saját stadionunkban, szóval biztosan le akarnak majd győzni minket, de az alapján, amit látok, jól felkészültünk az összecsapásra.”

Baba

„Kiválóan felkészültünk, de ettől még jól is kell teljesíteni. Amikor elkezdődik a mérkőzés, mindenki tudni fogja, hogy milyen mentalitásra lesz szükségünk. Kemény meccs lesz, de mi is felkészültünk. Muszáj lesz elérnünk valamit, reméljük, hogy sikerül jól teljesítenünk.”

„Úgy gondolom, hogy nem csak a mi csapatunk van nehéz helyzetben. Vannak mások is, akik ugyanezen mennek át, de szerintem még meg tudjuk változtatni a dolgokat. Fókuszálnunk kell, és azt kell csinálnunk, amit eddig.”

„Úgy gondolom, hogy minden rendben lesz, hiszen nem csak mi vagyunk azok, akik szenvednek. Vannak klubok, akik csak minimálisan vannak előttünk, a helyzetük pedig ugyanilyen. Ez most a mentalitásról szól, hogy milyen hozzáállással játsszuk a meccseinket. Minden rendben lesz.”


  • Cimkék

Hozzászólások

Tabella