Zidane: Látszólag nem súlyos Ramos sérülése

A francia mester nyilatkozata a Real Sociedad elleni mérkőzést követően.

A mérkőzés: "Elégedett vagyok. Nehéz itt játszani, erős az ellenfél, megizzasztottak minket. Nem volt egyszerű mérkőzés. Végig küzdöttünk, és így azt gondolom megérdemelten győztünk. Nem tudom, mit mondhatnék még. Megérdemelten győztünk, de ettől még semmi nem változott. A LaLiga így is a végsőkig nyitott lesz, és épp ezért úgy kell tovább haladnunk, ahogy eddig eljutottunk, összpontosítva és a kupára kiéhezve."

A bírók: "Csak az bosszant, hogy a legvégén úgyis mindenki egy dologról fog beszélni, a bírókról. Itt van egy csapat, a szezon kezdete óta meccseket játszunk, most mégis úgy tűnik, mintha semmit sem tettünk volna a pályán. Nem tudunk mit tenni a kritikusokkal, és azzal, amit mondanak. Az egyetlen, amit tudok, hogy egy megérdemelt győzelmet arattunk a pályán. A többivel kapcsolatban felőlem mindenki azt mond, amit akar."

zidane0622

Naptár: "Nem sokban változott. Egy normális szezonban is van, hogy több meccset kell egyszerre lejátszanunk, vannak játékosok, akik 60-70 mérkőzést is játszanak, most három vagy éppen kétnaponta kell játszanunk. Azonban jó, hogy mindannyian kivesszük a részünket, részei vagyunk annak, amit jól csinálunk, de ez semmin sem változtat. Ez egy remek győzelem volt, mivel itt mindig nehéz játszani, de ez semmit sem változtat azon, amire hivatottak vagyunk. Még nyolc mérkőzés hátra van, és egyik sem lesz könnyebb."

Folytatás: "Még semmit sem értünk el. Igaz, hogy megszereztük a három győzelmet, és az ezekkel járó kilenc pontot, azonban tudjuk, hogy a szezon végéig nehéz dolgunk lesz, hiszen sok jó csapat van a LaLigában. Hajtanunk kell tovább. Most jó formában vagyunk, a játékosok jól reagálnak. Mindig többre vágyunk, és azt sem lehet mondani, hogy nem látszott volna rajtunk, hogy mennyire szerettük volna ezt a győzelmet."

Ramos rekordja és sérülése: "Számomra Ramos a világ legjobb védője. Sok nagyon jó védő van, azonban amit ő nyújt már évek óta, az lenyűgöző. Pontosan ismerem, hiszen játszottam is vele. A személyiségének köszönhetően mindig többre törekszik, és ezt átadja a csapatnak és a klubnak is. Ez egy bónusz mindenkinek. Az ütközést követően nagy fájdalmai voltak, viszont szerintem csak egy sima ütést kapott, és semmi komolyabb, ez pedig jó hír."

ramos0622

Vitatott helyzetek: "Nem igazán láttam. Mint mindig, most is csak hallottam, de nem láttam. Az első gólunknál Vinícius harcolt ki egy büntetőt. Karim gólja a bírón múlt, de mint általában, most sem szeretnék belemenni, hogy ezzel most minket segített-e a bíró vagy sem. A bíró teszi a dolgát, mi pedig arra koncentrálunk, hogy mi történt ma este a pályán, mivel egy megérdemelt győzelmet szereztünk, és számunkra ez a legfontosabb. Jobban örülnék, ha inkább magáról a játékról beszélnénk. A többivel kapcsolatban nincs más, amit mondhatnék."

Elvett gól: "Semmi közöm hozzá. Én az edző vagyok, nem a bíró. Ez a bíró feladata. Megnézte a visszajátszást, és látszott, hogy Merino lesen állva zavarta Courtoist, ezért ítélt szabadrúgást. Ennyit mondhatok róla."
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Luka Modrić és Brahim (forrás: realmadrid.com)
Tovább

A Real Sociedad elleni kezdőcsapat

Ancelotti az alábbi játékosokat küldi pályára a Real Sociedad elleni bajnokin. Kezdőcsapat 25. Kepa2. Carvajal3. Militão6. Nacho20. Fran…