Berbatov: Havertznek még nem szabad a Real Madridba mennie

A korábbi labdarúgó a legújabb blogbejegyzésében Havertz és Bale helyzetével is foglalkozott.

Havertznek figyelmen kívül kellene hagynia a Real Madrid érdeklődését
Kai Havertz továbbra is remekel, ezzel pedig sokak figyelmét, köztük a Real Madridét is, felkeltette. Úgy gondolom, hogy jelenleg semmilyen ajánlatot nem szabad fontolóra vennie a Real Madrid irányából. A Madridba menni nagyon kemény dolog, ha nem vagy mentálisan felkészülve az ottani hatalmas elvárásokra, akkor nagyon rosszul fogod érezni magad.

Havertz

Ott van például Jovic és Hazard. De Courtois-t is kritizálták az elején, Gareth Bale-t most is folyamatosan fütyülik, de még Cristiano Ronaldót is kifütyülték annak idején, ami egyszerűen hihetetlen volt. Nagyon csábító a dolog, ha elképzeled magad a habfehér mezben a Bernabéuban, de tényleg nagyon fel kell készülnöd arra, ami ott valójában vár. Havertz még nagyon fiatal. Még az is nagyon jót tenne a fizikális, technikai, mentális fejlődésének, ha még egy évet a Leverkusenben maradna.

A Madridnak mély kerete van, nagyszerű játékosokkal, és szerintem nagyon nehéz lenne számára játéklehetőséghez jutni. Egyértelmű, hogy a jövő játékosa, de most is játszani akar, szóval a Leverkusen a legjobb hely, ahol fejlődhet, erősödhet. Semmit nem veszít azzal, ha ott marad. Folyamatos játéklehetőséggel számolhat a Bundesligában, az emberek figyelik őt. Ismerem a Leverkusent, tudom, hogy hogyan fejlesztik, hogyan nevelik a játékosaikat. Semmilyen hátrány nem éri, ha még egy évet ott marad, kizárólag az előnyére válik.

Soha nem fogom megérteni a Bale-t kifütyülő szurkolókat
Gareth Bale nem kapott túl sok játékpercet. A zártkapus meccs jó hatással lehetett volna rá és az önbizalmára, de úgy gondolom, hogy a szurkolók még a TV-k előtt is fujolják őt. Soha nem értettem meg azokat a Real Madrid-szurkolókat, akik a saját játékosaikat fütyülik.

Bale

Úgy gondolom, hogy Bale jobban magára veszi ezeket az eseteket, mint a többiek. Bármit is tesz, ha mondjuk rúgna öt gólt egy meccsen, ezek a szurkolók akkor is találnának valamit. Gyakran tűnődöm, hogy annak tudatában, amit folyamatosan megkap, miért van még mindig ott? De valamiért mégis jól érzi magát a csapatnál. Viszont csináljon bármit, lesznek negatív hangok az irányába, amit sosem fogok megérteni.

Forrás: Betfair
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK