2021. June 24., Thursday

Asensio: Alig vártam, hogy visszatérjek

  • Gy. András
  • June 19, 2020, 9:52 a.m.
A játékosok nyilatkozatai a Valencia elleni győzelem után.

Asensio:
Visszatérés: „Alig vártam, hogy visszatérjek. Hosszú hónapok kemény munkája van ebben. Érzelmes és kielégítő pillanat volt újra pályára lépni. Teljesen le vagyok nyűgözve, hogy újra játszhattam, gólt lőttem és a csapat nyert. A legfontosabb az, hogy megszereztük a három pontot. Remekül érzem magam a hátralévő meccsek előtt.”

Asensio

A mérkőzés: „Összességében remekül teljesítettük. Jól kezdtünk, majd a Valencia nyomást helyezett ránk, és helyzeteket dolgozott ki. Még kilenc döntő vár ránk, kilenc meccs, amelyeket meg kell nyernünk. Most a Real Sociedadra koncentrálunk, ők a következő ellenfél.”

Benzema:
Puskás Ferenc megelőzése a gólok számának tekintetében (242-243): „Ezt el sem tudtam volna képzelni, nagyon boldog vagyok. Hosszú ideje dolgozom már nagyon keményen, mindig az a célom, hogy egyre jobb legyek. Remélem, hogy még tudom ezt folytatni. Örülök, hogy ennél a klubnál játszhatok.”

A mérkőzés: „Nem volt könnyű meccs, az ellenfél megnehezítette a dolgunkat, de nyertünk és nem kaptunk gólt. Ez nagyon fontos, mivel a Valencia egy kiváló csapat. A második gólomnál minden olyan gyorsan történt. Marco beadta a labdát, én megszelídítettem, ellőttem a bal lábammal, és bement. Könnyűnek tűnik, de nagyon gyorsan kellett cselekedni.”

Benzema

A kapocs Hazard-ral: „Ő egy nagyszerű játékos, aki tudja, hogyan kell egyérintős játékot játszani, és helyezkedni a pályán. Az edzéseken szoktuk gyakorolni az ilyen játékot, én pedig nagyon kedvelem ezt.” 

Asensio: „Nagyon örülök neki, keményen dolgozott. Az elmúlt egy hónapban már úgy tűnt, hogy remek formában van, remélem, hogy ez így is marad.”


Olvastad már?

VIDEO - Köszönjük, Kapitány!

VIDEO - Köszönjük, Kapitány!

June 17, 2021, 11:03 a.m.

Gyászhír: Luis del Sol

Gyászhír: Luis del Sol

June 21, 2021, 9:27 a.m.

Sergio Ramos: Még visszatérek

Sergio Ramos: Még visszatérek

June 17, 2021, 4:31 p.m.

Hozzászólások

Tabella