Ramos 2022!

Az AS mai címlapsztorija szerint megvan a megegyezés a felek között.

Sergio Ramos még legalább két évig a Real Madrid játékosa lesz, miután a klub és a játékos ügynöke között megtörtént a megegyezés a spanyol védő szerződésének egyéves meghosszabbításáról. Bár az új szerződést még nem írták alá, az AS értesülései szerint ez is meg fog történni hamarosan, így a klub hű maradt azon belső szabályzatához, mely szerint 30 év feletti játékossal egyszerre csak egy évet hosszabbítanak.

Ramos így 2022 júniusáig a Madrid játékosa lesz, vagyis Militãónak tovább kell várnia a ranglétrán való előrelépés lehetőségére, ami a védelem közepét illeti.

Ramos

15 év a fővárosban
Ramos karrierje elmúlt 15 évét a spanyol fővárosban töltötte, miután a Sevilla együttesétől 27 millió euró fejében helyezte át székhelyét Madridba még 2005-ben. A középső védő 640 mérkőzést játszott a Madridban, amelyek során 92 gólt szerzett.

Ramos a spanyol válogatott színeiben 170 találkozón lépett pályára, és mindenképp szeretne ott lenni a koronavírus járvány következtében 2021-re tolódott Európa-bajnokságon. Vélhetően a 2022-es katari világbajnokságon viseli majd utoljára a válogatott mezét. 

További motiváció a spanyol legenda számára az is, hogy 2022-ben pályára léphet a megújult Bernabéuban. Testvére és ügynöke, René Ramos szerint ezt követően fogja mérlegelni a további lehetőségeket, vagyis azt, hogy maradjon-e még Madridban, vagy új kihívást keressen-e magának például az Egyesült Államokban, ahol Raúl is rendkívül jól érezte magát a New York Cosmos játékosaként, és ahol a labdarúgás komoly fejlődésen megy keresztül.

Ami biztos, az az, hogy Ramos egyelőre marad Madridban. A fizikálisan tökéletes állapotban van, a győzelmi vágya pedig mit sem kopott.

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK