Militão: A szurkolókat a szívünkben visszük magunkkal a mérkőzésekre

A Real Madrid spanyol támadója, valamint Éder Militão adott rövid interjút a klub hivatalos honlapjának.

Brahim Díaz

„Zidane arra kért bennünket, hogy az eddigi intenzitással dolgozzunk tovább, élvezzük a játékot és próbáljunk meg folyamatosan fejlődni. Nagyon várjuk már, hogy folytatódhasson a bajnokság, játszani akarunk és meg akarjuk nyerni.”

„Számunkra a szurkolók a legfontosabbak, nagyon fognak hiányozni a stadionból. Ugyanakkor 11 döntő áll előttünk, megpróbálunk alkalmazkodni a zárt kapus mérkőzésekhez amennyire csak tudunk. Minden egyes meccset meg  akarunk nyerni.”

„A csapattársakkal végzett edzésmunka össze sem hasonlítható az otthoni edzésekkel. Nagyon hiányzott már, hogy a labdával dolgozhassak. Az edzéseken folyamatosan hozzászoktunk ahhoz, hogy újra csoportokban végezhetjük a munkát.”

Éder Militão

„Jó formában térünk vissza, az edzéseken jó munkát végzünk. Készen állunk arra, hogy újra elinduljon a bajnokság. A szurkolók mindannyian velünk lesznek, hiszen a szívünkben visszük őket magunkkal a mérkőzésekre.”

„Most már mindannyian együtt edzünk, és nagyszerű újra teljes intenzitással végezni az előírt feladatokat. Bármire készen állunk. Nagyon fontos, hogy újra labdás edzéseket végezhetünk, de arra is figyelnünk kell, hogy az erőnlétünk rendben legyen.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK