Dani Ceballos: Egy olyan csapatra van szükségem, ahol érzem, hogy fontos vagyok

Dani Ceballos a 2019/20-as idényt az Arsenal csapatánál tölti. A MARCA-nak adott interjújában most arról beszél, hogy miként képzeli el a jövőjét.

„Az a célom, hogy ott legyen az Európa-bajnokságon és az Olimpián is. Ehhez azonban találnod kell egy olyan csapatot, ahol fontosnak érzed magad. Ez viszont még a távoli jövő, nem tudhatod, hogy mi fog történt másfél hónap múlva. Most csak a Manchester City elleni mérkőzésünkre koncentrálunk.”

„Nem tagadom, hogy a kedvenc csapatom a Real Betis. Imádom a csapatot, hiszen ők tették lehetővé, hogy profi labdarúgóvá válhassak. Ez az érzés teljesen különbözik attól, mint amit a többi klubom iránt érzek, vagy éreztem.”

„A Betisnek jelenleg olyan csapata van, amely lehetővé teszi, hogy Spanyolország hat legjobb csapata között legyen. Magasan jegyzett külföldi labdarúgóik vannak, és az európai kupasorozatban való indulásért harcolnak. Remélem, hogy ezen az úton tudnak tovább haladni.”

„Aki annyira szereti a futballt, mint én, az minden bizonnyal szeretne egy nap a Premier League-ben is játszani. A labdarúgás itt egy vallás. Háromnaponta vannak mérkőzések, hiszen két kupasorozat is van. A szurkolók nagyon tisztelettudóak, a futballt teljesen másképp élik meg, mint Spanyolországban.”

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK