Rubén de la Red: A Di Stéfano Stadion tökéletes a folytatáshoz

A klub korábbi középpályása méltatta az Alfredo Di Stéfano Stadion adottságait. Rubén de la Red hozzátette azt is, hogy a futballisták egész biztosan észre fogják venni a különbséget a két stadion között.

„Sokszor van úgy, amikor pályára lépsz, hogy annyira koncentrálsz, hogy nem is tudod pontosan mit énekelnek körülötted az emberek. A Bernabéu és a Valdebebas közötti különbséget azonban egészen biztosan észre fogják venni" – kezdte mondandóját a spanyol.

"Úgy gondolom, hogy jól döntött a Real Madrid a váltással, hiszen az Alfredo Di Stéfano Stadion egy sokkal nyugodtabb környezet. Mindenkinek furcsa lesz szurkolók nélkül futballozni, de hozzá kell ehhez szokniuk. Olyan lesz, mint egy edzés, csak jelen esetben különösen fontos a koncentráció” – nyilatkozta Rubén de la Red.

De la Red

A spanyol középpályás a 2007/2008-as idényben megfordult a Getafe együttesénél, így pár szó erejéig Ángel Torres nemes gesztusát is méltatta, aki a következő idényre ingyen jegyeket biztosított a jelenlegi jegytulajdonosoknak.

„Ángel Torres egy nagyon intelligens elnök. Mindig nagy figyelmet fordít a körülötte lévő emberekre. Ő a labdarúgókért, a dolgozókért és a szurkolókért tevékenykedik.” – zárta gondolatait.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK