Raúl a Schalke 04 egyik potenciális edzőjelöltje

  • K. Dávid
  • June 7, 2020, 12:58 p.m.
A Sport Bild német hetilap szerint „nem kizárt Raúl visszatérése”.

A Schalke aktuális rossz formája sokakban kétségeket ébresztett David Wagner jövőjével kapcsolatban a gelsenkircheni együttesnél. A Schalke négyből négy mérkőzést elveszített a Bundesliga újrakezdése óta, és az elmúlt 11 mérkőzésen mindössze 4 pontot gyűjtöttek a lehetséges 33-ból. 

Ahogy egyre több pletykát hallani Wagner jövőjével kapcsolatban, a Sport Bild hetilap azt állítja, hogy nem kizárt Raúl visszatérése a klubhoz, mivel a Castilla jelenlegi edzője nagy népszerűségnek örvend a német klubnál. 

Raúl

Raúl mellett Ralf Rangnick, Ralph Hasenhüttl (jelenleg a Southampton edzője), és a PSV-t irányító Roger Schmidt is ott vannak a potenciális jelöltek listáján. Jochen Schneider, a Schalke sportigazgatója támogatásáról biztosította Wagnert, annak ellenére, hogy egyre több a találgatás a német csapat következő edzőjéről. 

A 42 éves Raúl a Real Madrid különböző korosztályos csapatait már edzette, mielőtt a spanyol másodosztályban szereplő Castilla irányítását átvette volna. A blancók B csapatának eléggé vegyes idénye van, tíz-tíz győzelmet és döntetlent, valamint nyolc vereséget tudhatnak a hátuk mögött.
 


Olvastad már?

Hozzászólások

Tabella