Asensio: Remekül érzem magam, a térdem jól reagál

A fiatal spanyol a Realmadrid TV munkatársával beszélgetett.

„Remekül érzem magam. Az első hét különleges volt, hiszen akkor tértem vissza az edzésekhez, és akkor találkoztam a csapattársaimmal. Jól sikerült a visszaszokás, a térdem jól reagált, és fizikailag remekül érzem magam.”

„Nagyon sokáig voltam távol. Rengeteget dolgoztam, és mindenekelőtt rendkívül türelmes voltam, mivel látni, ahogy a társaim minden egyes nap eddzenek, én pedig a fizioterapeutákkal dolgozom egy szobában, nagyon nehéz volt számomra. Most újra pályán vagyok a többiekkel, és ez a fontos. Megérte a várakozás.”

Asensio

„Most már egy ideje kint vagyunk a pályán, kezdünk visszatérni a támadás és védekezés gyakorlásához. Már többen is dolgozhatunk együtt, így valamivel nőtt az intenzitás. Ahogy közeledünk a bajnokság folytatásához, mindenben egyre jobbak leszünk. Jó fizikai állapotban érkeztünk vissza, és alig vártuk, hogy újra együtt dolgozzunk. Mindenki jól dolgozott otthon, ez megmutatkozik a pályán.”

„Nagyon várjuk az újrakezdést, és a meccseket, amelyek eldöntik majd a bajnoki cím sorsát. Tudjuk, hogy ezeken az életben maradásért küzdünk majd. Mindent bele kell adnunk, és meg fogunk próbálni megnyerni mindent, ami előttünk áll.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK